Verpleegkundige in de wijk
ZZG zorggroep
Millingen aan de Rijn
4 dagen geleden

Jij als

verpleegkundige in de wijk

Samen met je collega's draag je eraan bij dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Of eerder vanuit het ziekenhuis naar huis kunnen.

Je stelt de zorgbehoefte van de cliënt vast. Je kijkt hiervoor verder dan alleen de zorgvraag van de cliënt. Wat voor persoon is deze cliënt?

Wat is zijn of haar achtergrond? Op deze manier zorg je ervoor dat je de best passende zorg levert aan de cliënt en zijn naasten.

Je hebt hierbij veel contact met het netwerk van de cliënt, zoals mantelzorgers en huisartsen. Sommige cliënten hebben een beperkt eigen netwerk.

Jij weet hier op een passende en creatieve manier mee om te gaan. Je schat de situatie in en neemt passende beslissingen.

Je signaleert veranderingen in de situatie van de cliënt, je speelt hierop in en verwerkt dit in het zorgplan. Als het nodig is, vraag je advies aan je collega's.

Bij alles wat je doet, staan de wensen en behoeften van de cliënt centraal. Als verpleegkundige in de wijk ga je veel alleen op pad.

Je werkt zelfstandig, maar niet solistisch! Je kunt altijd terugvallen op je collega's!

Team Millingen

Als je in team Millingen gaat starten, word je verwelkomd door 2 wijkverpleegkundigen, 6 verpleegkundigen in de wijk en 7 verzorgenden IG.

Het is een deskundig en zelfredzaam team. De teamleden overleggen met elkaar, sparren samen en ze leren ook graag van en met elkaar.

Het team organiseert regelmatig thema-vergaderingen waarin ze casussen inbrengen en met elkaar in gesprek gaan. Ook zijn de teamleden flexibel.

Openstaande diensten worden makkelijk en snel ingevuld.

De teamleden voelen zich betrokken bij cliënten. De cliënt staat centraal. De teamleden zijn oprecht geïnteresseerd in de cliënt en zien de mens achter de zorgvraag.

Ze zoeken aansluiting bij de cliënt en nemen de tijd. Ook hebben ze goed contact met huisartsen en andere disciplines. Er is ook veel aandacht voor domotica.

Team Millingen vindt het belangrijk de cliënten weer zelfredzaam te maken. Zo zorgt het team ervoor dat cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving!

Dit krijg je

 • Een salaris tussen € 2.420 en € 3.264 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 45, cao VVT). De hoogte van je salaris is afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Een jaarcontract tussen de 24 en 28 uur per week. Het is onze bedoeling om je daarna een vast contract aan te bieden.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten en onregelmatigheidstoeslag.
 • Een Chromebook en een telefoon.
 • Een goede pensioenregeling : wij betalen de helft van de premie.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris.
 • De mogelijkheid om van je salaris of vakantiegeld extra verlofuren te kopen of verkopen. Je kunt ook je vakantie-uren laten uitbetalen.
 • Korting op de premie bij de collectieve zorgverzekeringen van CZ Collectief, Avero Achmea, Zilveren Kruis Zorguniek en IZZ.
 • Daarnaast kun je korting krijgen op andere auto-, reis- en inboedelverzekeringen.

 • Een gratis lidmaatschap van . Hiermee krijg je korting op bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling of een kapper aan huis.
 • Dit ben jij

  Je vindt het heerlijk om zelfstandig op pad te gaan naar een diversiteit aan cliënten. Iedere cliënt heeft een eigen verhaal.

  En daar heb jij aandacht voor. Je staat stevig in je schoenen. Soms kan een situatie bij een cliënt heftig zijn. Doordat je met de fiets van cliënt naar cliënt gaat, kun jij je hoofd leeg maken.

  Op deze manier kun je met volle aandacht bij de volgende cliënt zijn. Je bent een spontane en flexibele collega. Je kijkt graag samen met je teamleden hoe de diensten zo goed mogelijk verdeeld kunnen worden.

  Verder vragen wij het volgende van je :

 • Je hebt het diploma Mbo-verpleegkunde.
 • Je bent BIG-geregistreerd.
 • Je bent flexibel in het werken in wisselende diensten (dag-, avond- en weekenddiensten en op feestdagen).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier