Account Manager Software in Utrecht
SalesToppers
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Wil je ook werken als Account Manager Software bij de marktleider op het gebied van Business Software. Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie :

Als Account Manager Software bestaan je werkzaamheden uit het genereren van New Business en relatiebeheer bij bestaande klanten.

Met de daarbij behorende advisering, het uitbrengen van offertes en de opvolging daarvan. Je wordt ondersteund door een goed uitgeruste verkoop binnendienst.

Profiel kandidaat :

Een afgeronde HBO / WO opleiding en enige jaren ervaring in de software branche. Als Account Manager Software beschik je over goede commerciële vaardigheden en een flinke dosis ambitie, doorzettingsvermogen en creativiteit.

Kennis van Software Solutions voor middelgrote tot grote ondernemingen is een must.

Wij bieden je :

Als Account Manager Software beschik je over ervaring als Account Manager in de software branche. Je bent communicatief vaardig en klaar voor een uitdagende commerciële functie in een snelgroeiende internationale organisatie.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Als Account Manager Software beschikje over een winnaars mentaliteit.

Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease auto, laptop en mobiele telefoon behoren tot je standaard uitrusting.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier