Operatieassistent
Velthuis Kliniek
Amsterdam, Netherlands
13 uur geleden

24 uur per week

Operatieassistent - Vestiging Amsterdam

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde focusklinieken; Xpert Clinic, Helder kliniek en Velthuis kliniek.

Xpert Clinic is de specialist op het gebied van hand- en polszorg, Helder kliniek richt zich op proctologie en flebologie en Velthuis kliniek focust op plastische chirurgie, injectables en huidverbetering.

Inmiddels zijn er 20 locaties door heel Nederland waar kwalitatief hoogstaande zorg met oog voor de wensen van patiënten wordt geleverd.

Het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere zorgaanbieders, zit onder meer in het feit dat er veel wordt geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek en in het centraal stellen van de kwaliteit in de klinieken.

Equipe Zorgbedrijven wil aantoonbaar betere zorg leveren en maakt haar behandelingsresultaten volledig transparant en meetbaar (op aandoenings-

instellings- en behandelaarsniveau) voor de patiënten als ook voor huisartsen en zorgverzekeraars.

De werkzaamheden

Als operatieassistent ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van de operatiekamer en het assisteren, instrumenteren en omlopen tijdens de operatieve ingrepen bij alle merken van Equipe Zorgbedrijven.

Door jouw cliëntgerichte houding en aandacht draag je in belangrijke mate bij aan het resultaat van de vestiging en de positieve ervaringen van onze cliënten.

Dit breng je mee

Je bent in het bezit van een diploma operatieassistent en enige jaren werkervaring als gediplomeerd operatieassistent, bij voorkeur opgedaan in een soortgelijke werkomgeving.

Een zelfstandige en resultaatgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en klantgericht en volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Je hebt voldoende bescherming tegen Hepatitis B.

Wij bieden jou

Een erg prettige werksfeer binnen een ambitieuze organisatie, waar hard gewerkt wordt en cliënten vooraan staan. Een werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's waar initiatief gewaardeerd wordt.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO ZKN. De functie is ingedeeld in FWG55. Gemiddeld werk je 24 uur per week en bent flexibel inzetbaar.

De werkdagen zijn overdag van maandag tot en met vrijdag.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier