Team Manager HR SSC
Action
Noord-Holland Zwaagdijk-Oost, Perenmarkt 15
5 dagen geleden

Dienstverband Wie ben jij?

Je bent een communicatief sterke People manager die ervaring heeft in het aansturen van een groot team binnen bijvoorbeeld een service center, die zichzelf en andere teamleden op de hoogte houdt van relevante trends en ontwikkelingen op het gebied van HR Services.

Je werkt graag in teamverband en zoekt verbinding met je directe collega’s. Jouw natuurlijke leiderschap gaat medewerkers mee op sleeptouw nemen.

Je werkt snel maar nauwkeurig en weet jezelf staande te houden onder grote druk. Je voelt je bij onze proactieve en pragmatische cultuur thuis en omarmt onze kostenbewuste aanpak.

Verder beschik jij over :

 • Bachelor of Master degree in Business of HR;
 • 5 jaar werkervaring, het liefst binnen een internationale omgeving;
 • Kennis van digitale HR processen, ervaring met SuccessFactors HCM is een pré;
 • Ervaring met aansturen van een operationeel team;
 • Uitstekende kennis van Engels en Nederlands, verbaal en geschrift.
 • Wat wordt je uitdaging?

  Samen met een team van 20 tot 30 mensen draag je zorg voor een optimale service naar onze winkels, DC en (hoofd)kantoor medewerkers.

  Je anticipeert op de groei van Action en beseft je wat een afdeling als het HR SSC nodig heeft om deze groei mede-mogelijk te maken.

  Resource planning en People management zijn dus erg belangrijk; het werven, evalueren en behouden van de best mogelijke collega’s heeft jouw primaire aandacht.

  Jouw team houdt zich hoofdzakelijk bezig met de verwerking van mutaties voor meerdere landen.

  Naast het aansturen van het team zal jij je veelal bezig houden met o.a. het initiëren van proces verbeteringen binnen het HR SSC en het samenwerken met experts ten behoeve van een snelle maar accurate administratie.

  Je bent proces eigenaar van jouw deel van de processen binnen het HR SSC. Hiernaast houd je je ook bezig met projecten gericht op optimalisatie en een effectieve implementatie van nieuwe landen en distributie centra.

  Een van je andere belangrijke verantwoordelijkheden is stakeholder management; je bent een aanspreekpunt voor vragen of verzoeken binnen het HR SSC waarvoor je veel contact zult hebben met de overige HR expertises.

  Wat bieden wij jou als Manager HR SSC

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • Bonusregeling;
 • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action;
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen via de Action Academy;
 • Dynamisch team en veel mogelijkheden voor eigen inbreng.
 • Persoonlijke groei

  We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling.

  Hierdoor is de verwachting dat de afdeling verder zal uitbreiden, waardoor er volop doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast brengt de expansie van Action uitdagingen met zich mee qua HR processen in binnen en buitenland.

  Je kunt met een ondernemende en proactieve instelling bijdragen aan de verdere professionalisering als Team Lead.

  Vragen?

  Heb je nog vragen over een van de vacatures of wil je meer weten over de sollicitatie procedure, neem dan contact op met Nelleke Moormann (Recruiter) via Whatsapp 06-

  22348377. (Solliciteren kan alleen via het online sollicitatieformulier.)

  While we appreciate the offer of assistance, unfortunately Action does not accept unsolicited resumes from search firms.

  All resumes submitted by search firms to any employee at Action via-email, the Internet or directly without a valid written search agreement will be deemed the sole property of Action, and no fee will be paid in the event the candidate is hired by Action.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier