Broederijmedewerker
AB Midden Nederland
Veenendaal, NL
19 dagen geleden

De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Functie

Voor een kuikenbroederij zoeken wij een broederijmedewerker. Je verricht diverse werkzaamheden, zoals opleggen, sorteren en verpakken van broedeieren, afrapen en selecteren van kuikens, het vaststellen, vastleggen en controleren van de gegevens omtrent broedeieren en kuikens.

Daarnaast zorg je voor het reinigen en desinfecteren conform een strikt hygiëneprotocol.

Jouw profiel

 • Je hebt een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je denkt actief mee in het optimaliseren van werkprocessen;
 • Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer;
 • Je bent een flexibele, stressbestendige aanpakker;
 • Woonafstand binnen 15 minuten is een pré.
 • Wat wij bieden

  Een open, prettige werksfeer in een uitdagende en afwisselende baan bij een mooi bedrijf. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO.

  Ook wanneer je parttime beschikbaar bent, nodigen we je van harte uit om te reageren.

  Ben je enthousiast geworden over de vacature en onze organisatie? Wacht dan niet langer, solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier! Het invullen van een korte motivatie wordt hierbij erg gewaardeerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier