Inkoper in WTB-technische omgeving
Experis
Vlodrop, Limburg
6 dagen geleden
source : TechnischeVacaturebank.nl

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige operationeel inkoper in een WTB-technische omgeving voor een toonaangevende organisatie in het zuiden van het land.

In de functie van Inkoper ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces. Ben jij een ervaren tactische operationele inkoper in een technische omgeving of sta jij aan het begin van je cariere en heb je een enorme affiniteit met inkoop en de metaal / technische wereld?

Reageer dan direct!Binnen de afdeling heeft iedere inkoper zijn eigen commodities. We stellen de v

Opleiding : HBO niveau. Te denken aan HEAO commercià le Economie / HBO Werktuigbouwkunde, aangevuld met minimaal NEVI 1Ervaring : Ervaring als inkoper in een werktuigbouwkundige technische omgeving en is bekend met productieprocessen,MS-Office en ERP-systeem,Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift met verslaglegging, Duits is een prà ,Kennis van staalsoorten en machinale bewerkingen is een prà .Eige

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier