Sales Manager
Media Markt
Cruquius, NL
6 dagen geleden

Ben jij de Sales Manager die ons MediaMarkt Cruquius team zoekt?

Gezelligheid en zelfstandigheid, dat betekent lid zijn van de MediaMarkt familie. Of je nu op zoek bent naar een parttime bijbaan, een fulltime uitdaging of vakantiewerk, bij ons is alles mogelijk!

We combineren online en offline om zo de beste totaaloplossing voor onze klanten te bieden. Kan jij die totaaloplossing bieden en vind je het leuk om met mensen te werken?

Dan is werken bij MediaMarkt Cruquius echt iets voor jou!

Wat werken bij MediaMarkt leuk maakt?

 • Je mag elke dag werken met de leukste collega’s en nieuwste elektronica waarbij je elke klant een passende totaaloplossing kan bieden en vette resultaten kan neerzetten.
 • Naast het inwerktraject kan je je via o.a. onze MediaMarkt Academy ook verder ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.
 • We starten en eindigen we de dag als team en zorgen samen voor een opgeruimde werkplek.
 • Je zal regelmatig in het weekend werken. Is dat vervelend? Niet bij MediaMarkt, de weekenden zijn juist de leukste dagen vanwege de gezellige drukte waarbij je meer bonussen kunt verdienen.
 • Er is een individuele bonusregeling en behalen we de doelen? Dan kan je ook nog een teambonus verdienen.
 • Ook de andere arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Denk hierbij aan een extra toeslag in de avond en op zondag, bedrijfsfitness,

  een mobiele telefoon en natuurlijk 20% korting op je aankopen bij MediaMarkt, ook bovenop actieprijzen!

  Je kunt bij ons direct aan de slag met uitzicht op een vaste baan.

 • Wijzigingen in je privésituatie of met je school waardoor je rooster aangepast moet worden? We zijn flexibel en in overleg is alles mogelijk!
 • Elke dag is anders en met zo’n 500 bezoekers per dag is het nooit saai!
 • En nu?

  Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen hoor je binnen 4 werkdagen of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

  Wil je eerst nog wat informatie? Mail dan je CV met je vragen naar en onze HR medewerker Germa beantwoordt met plezier al jouw vragen of kom langs in onze gezellige winkel.

  Is iedereen enthousiast na het gesprek? Dan wordt een 2e gesprek gepland (met name als je veel uren gaat werken) of we bellen je om een afspraak te maken om je contract en welkomstpakket op te halen en je eerste werkdag te plannen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier