Technicus Gebouwgebonden Installaties
Rijk Zwaan
Nederland, Fijnaart
5 dagen geleden

Hoe ziet jouw dag als Technicus Gebouwgebonden Installaties bij Rijk Zwaan eruit?

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de gebouw gebonden installaties ten behoeve van de veredelingskassen en laboratoria.

Je zorgt dat de installaties in uitstekende conditie zijn en op een veilige manier kunnen worden gebruikt. Je monitort deze systemen dagelijks op bijzonderheden en afwijkingen en indien nodig onderneem je actie.

Het is een zelfstandige functie met een behoorlijke mate van vrijheid en voldoende begeleiding.

Je werkt in een klein team van technische medewerkers van verschillende disciplines, waarbij het ook mogelijk is jezelf te ontwikkelen in de andere disciplines om flexibel ingezet te kunnen worden.

Als Technicus Gebouwgebonden Installaties begeleid en ondersteun je tevens monteurs van externe partijen bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Wat jij meebrengt

Je vindt het leuk om aan een grote diversiteit van installaties en apparatuur te werken en jezelf in meerdere disciplines te ontwikkelen.

Verder ben je communicatief vaardig en vind je het een uitdaging om, samen met het team van de technische dienst, ervoor te zorgen dat de technische installaties optimaal functioneren.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv :

 • Een afgeronde technische mbo opleiding en / of relevante werkervaring
 • Affiniteit met het beheren van computersystemen
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Fijnaart
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • Direct een vast contract
 • Dagdiensten op onze eigen locatie
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • Een uitgebreid inwerkprogramma (Rondje Rijk Zwaan)
 • Dagelijks verse soepen, salades en / of fruit
 • Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei.

  De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers.

  Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier