Chauffeur betonmixer
24/7 Chauffeursdiensten
Zwolle, Overijssel
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Heb jij een hart voor de bouw? Weet jij waar je moet zijn op een bouwterrein? Kan jij goed rijden op los zand en manoeuvreren?

En woon je in de omgeving van Meppel / Zwolle? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw werkdag begint meestal tussen 05 : 00 uur en 07 : 00 uur in de ochtend. Je start de dag samen met andere collega's, zoekt jouw auto op en zorgt dat deze op tijd onder de molen staat om beton te laden.

Zodra je eerste lading er in zit, vertrek je naar je eerste adres. Dit kan een particulier zijn die bijvoorbeeld een betonvloer wil laten storten, maar het kan ook een groot bouwproject zijn.

Het lossen kan op verschillende manieren : in een kubel, in een kruiwagen of in een betonpomp. Ben je leeg dan ga je weer terug naar de centrale om nieuw beton te laden.

Dit kan voor hetzelfde adres zijn, maar ook voor een ander adres.

Aan het einde van je dag maak je de auto schoon, spoel je de mixer met water en maak je de buitenkant beton vrij. Je hebt in deze functie veel verantwoordelijkheid en werkt in nauw teamverband.

Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en in het weekend ben je vrij.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier