Junior Storingsmonteur
Refresco
Bodegraven, NL
1 uur geleden

Junior Storingsmonteur, Bodegraven (40 uur)

Bij Refresco in Bodegraven werk je met state-of-the-art productielijnen en bedenk je samen met je collega’ s

oplossingen op hoog technisch niveau! Ben jij toe aan je vervolgstap in je carrière en wil jij je verder ontwikkelen als storingsmonteur

binnen een technisch complexe en uitdagende omgeving? Solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als Junior Storingsmonteur ga je werken met een diversiteit aan indrukwekkende technieken en state of the art productielijnen.

Door jouw waardevolle kennis en ervaring blijven de machines in de fabriek draaien. Dit doe je door storingen te analyseren en deze zo snel mogelijk op te lossen.

De storingen kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn. Ook verricht je (preventief) onderhoudswerkzaamheden om storingen te voorkomen en help je, indien nodig, jouw collega's met het ombouwen van de productieapparatuur.

Wanneer je een storing hebt opgelost documenteer je dit in het systeem SAP. Je denkt mee bij verbetervoorstellen en participeert tijdens de implementatie van de voorstellen.

Daarnaast analyseer je en ben je bezig met het oplossen van alle voorkomende mechanische, elektrische en pneumatische storingen van complete (PLC gestuurde) afvullijnen en bijbehorende randapparatuur.

Als (jr.) storingsmonteur ben je onderdeel van de Technische Dienst en kun je op verschillende afdelingen ingezet worden, zoals de afdeling complexe productie lijnen, de siroopkamer of utiliteiten (stroom, waterbehandeling, compressoren).

Dus een heel divers machinepark met oude en nieuwe state of the art machines. De plant is volop in ontwikkeling en beweging.

Kortom, geen dag is hetzelfde in deze leuke technisch uitdagende baan!

Je werkt de eerste 6 tot 8 maanden in dagdienst en daarna ga je de ploegen in.

Je team bestaat uit 15 zeer gemotiveerde en deskundige storingsmonteurs en je rapporteert aan de Teamleider Productie.

Wie zoeken we?

Als onze nieuwe collega ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt, proactief en leergierig is. Je bent communicatief vaardig, wat betekent dat je op correcte wijze met collega’s en klanten kunt samenwerken.

Tevens beschik je over :

 • MBO (BOL of BBL) opleiding in de richting van elektrotechniek, mechatronica, mechanica of een vergelijkbare opleiding;
 • Heb je geen ervaring binnen een productie omgeving, maar wel in een vergelijkbare functie binnen een industrieel gerelateerde omgeving dan nodigen we je ook uit om te reageren!
 • Mechanische en elektrische werkervaring en basiskennis van PLC besturingstechnieken is een pré;
 • Overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en probleemoplossend vermogen.
 • Wat bieden wij jou? Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We vinden het belangrijk dat je je kan ontwikkelen als professional binnen onze organisatie.

  Je werkt met de nieuwste productie technologieën en om je kennis up to date te houden zorgen we dat je opleiding en ontwikkeling krijgt.

  We belonen je voor deze belangrijke rol met een marktconform salaris. Inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding.

  Ploegentoeslag %, Vakantietoeslag van 8%, vaste eindejaarsuitkering van 3%, 25 vakantie dagen, pensioenregeling met beperkte eigen bijdrage, bijdrage voor ziektekostenverzekering en reiskosten vergoeding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier