BBL Verkoopmedewerker
ALDI
Vlodrop
1 dag geleden

WAT GA JE DOEN?

Je leert veel verschillende werkzaamheden in de winkel. Je leert om te gaan met de klanten, de kassa en hoe de winkel er op en top uitziet.

Hiernaast is het ook belangrijk dat jij samen met jouw collega’s de winkel goed in de gaten houdt en er geen lege schappen zijn.

Jij gaat voor tevreden klanten en wilt daarnaast zoveel mogelijk leren bij ALDI!

De opleiding wordt betaald door ALDI. De lesdagen en examens zijn voor je eigen rekening. Uiteraard verwachten we je volledige inzet!

WIE BEN JIJ?

 • Je bent leergierig, collegiaal en je kunt goed werken in teamverband
 • Je bent behulpzaam voor zowel klanten als collega’s en je weet van aanpakken
 • Je bent gedreven om de eerste stappen te zetten in je loopbaan en wellicht door te leren en in de toekomst een leidinggevende functie te gaan vervullen!
 • WERKEN BIJ ALDI

  De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Bij ALDI werk je samen met je collega’s in een hecht team en iedereen is belangrijk voor het behalen van succes.

  Wij kennen geen aparte afdelingen in het filiaal, waardoor je overal inzetbaar bent. Het ene moment verricht je kassawerkzaamheden en het volgende moment ga je in de winkel aan de slag.

  Werken bij ALDI is geen dag hetzelfde en heel afwisselend.

  Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn dat zijn onze talenten van de toekomst.

  En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden. Wij kijken naar wat je kunt en wat je doet.

  Presteer je goed en durf je kansen te grijpen? Dan ligt de wereld binnen ALDI aan je voeten en zijn er voldoende kansen om door te groeien.

  Werk je bij ALDI dan verdien je meer dan bij alle andere supermarktketens, door een goed salaris met daar bovenop een teambonus.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier