Monteur Technische Dienst
SPIE
Geleen
6 dagen geleden

Een techneut is niet per definitie een SPIE’er, maar iedere SPIE’er is per definitie een hele goede techneut

Teammanager Yvonne Hozeman

Niet gewoon een baan’.

Bij SPIE is geen werkdag hetzelfde. Elke klus is weer anders en complex op z’n eigen manier. De functie Monteur Technische Dienst is voor ervaren monteurs die met elk probleem uit de voeten kunnen.

Je neemt als monteur zelf het heft in handen en bent volledig verantwoordelijk voor het ontzorgen van klanten. Eenmaal op locatie denk je proactief met de klant mee.

Jij bent de expert en je biedt hulp met de kennis en kunde die je hebt.

Je krijgt bij SPIE eindeloos veel mogelijkheden. Zo is er altijd een optie tot doorgroeien. En ben je uitgekeken op je huidige functie?

Dan kijken we bij welke andere functies we je kunnen onderbrengen.

Wil jij aan de slag voor een mooie werkgever waar je in de diepte én breedte kunt groeien? Ga aan de slag als Monteur Technische Dienst bij SPIE!

Niet gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE Maintenance Solutions, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op onderhoudsmanagement, en dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is.

Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten.

Dit dienstenpakket richt zich op preventief en correctief onderhoud, met het oog op toekomstige aanpassingen / modificaties.

Met ruim 400 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Maintenance Solutions een hechte club waar altijd oprechte aandacht is voor iedereen.

Jouw verjaardag gaat niet onopgemerkt voorbij en je teammanager Richard Dolders is (bijna) 24 / 7 bereikbaar. Zeker drie keer per jaar komt het hele regioteam bij elkaar en ook kun je de jaarlijkse BBQ vast in je agenda noteren.

Niet gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

We vragen veel van jou als Monteur Technische Dienst en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week :

 • Om te starten een jaarcontract.
 • Een goed salaris met toekomstperspectief.
 • Een nette auto, de beste gereedschappen en goede kleding. Alles wat je nodig hebt om visitekaartje te zijn.
 • Beschikking tot de beste PBM's. We werken veilig of niet.
 • Een PMT-pensioenregeling, waarvan SPIE meer dan tweederde betaalt. Voor later.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
 • Een winstdelingsregeling.
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding.?Je hoeft ze alleen maar te grijpen.
 • Niet gewoon een medewerker’.

  Je maakt het verschil bij onze klanten. Met jouw oplossingsgerichtheid die soms over de top gaat en het gemak waarmee je met iedereen een praatje maakt.

  Ook heb je als Monteur Technische Dienst :

 • Een mbo-opleiding Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op niveau 4 afgerond.
 • Naast een mbo-opleiding trainingen gevolgd en ervaring op het gebied van procestechniek en automatisering.
 • De wil en mogelijkheid om in ploegendiensten te werken.
 • Gewerkt als bijvoorbeeld storingsdienstmonteur, technicus of onderhoudsmonteur. Als dat in de maakindustrie was, scoor je bonuspunten.
 • Gewoon solliciteren.

  Ben jij de persoon die geen genoegen meer neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer dan direct op deze vacature voor Monteur Technische Dienst in Geleen.

  Heb je vragen? Schakel met Yvonne Hozeman, Teamleider Recruitment, via WhatsApp 06 204 302 98 of mail via yvonne.hozeman spie.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier