Manager Strategisch Leveranciersmanagement ICT
UWV
Amsterdam, Sloterdijk
6 dagen geleden

Wat je gaat doen

Je ontwikkelt en onderhoudt een netwerk met strategische leveranciers, behartigt onze belangen en geeft leiding aan een professioneel team.

Als Manager Strategisch Leveranciersmanagement zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden :

 • Op strategisch niveau ben je verantwoordelijk voor de governance en samenwerking met de belangrijkste leveranciers binnen de categorie applicatiemanagement van Contract & Leveranciersmanagement en je speelt hierin zelf een actieve rol;
 • Je bent inhoudsdeskundig specialist van de categorie applicatiemanagement van Contract & Leveranciers-management;
 • Als manager ben je de aangewezen persoon om het team verder te professionaliseren zodat jullie de bestaande portefeuille van leveranciers, contracten en bijbehorende stakeholders goed kunnen managen;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van effectieve, UWV-brede kaders en beleid van ICT Leveranciersmanagement en eventuele aanverwante onderwerpen;
 • Je vertegenwoordigt UWV zowel in- als extern in bijvoorbeeld overheidsbrede platformen of naar UWV breed werkende leveranciers.
 • Wat we van je verwachten

  Ben jij een ervaren Manager Strategisch Leveranciersmanagement en herken jij jezelf in de onderstaande bullet-points?

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau, opleidingsrichting bedrijfskunde of andere relevante opleidingen;
 • Je hebt ten minste 10 jaar werkervaring binnen het vakgebied (strategisch) leveranciersmanagement;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als (hiërarchisch of uitvoerend) leidinggevende;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met advies- en consultancy.
 • Wat je van ons kan verwachten

  Als UWV willen we het beste voor onze mensen betekenen. Ons streven is een goede werk-privé balans en ontwikkelperspectief voor onze medewerkers.

  Daarnaast bieden we een uitdagende baan en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, vakantiegeld, een vast eindejaarsuitkering, een modern keuzeplan arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke regelingen voor opleiding en ontwikkeling.

  De salarisindicatie bedraagt voor de Manager Strategisch Leveranciersmanagement o.b.v. schaal 12 maximaal € 6.818,18 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.

  Iets meer over ICT binnen ons bedrijf

  ICT Leveranciersmanagement is gepositioneerd in het CIO Office. Wij beheren en managen de ICT contracten en zijn verantwoordelijk voor de opdrachtverstrekking aan leveranciers.

  De primaire werkgebieden zijn leveranciersmanagement, contractmanagement en licentiemanagement. ICT Leveranciersmanagement bestaat uit drie inhoudelijke teams (categorieen) op het gebied van Contract & Leveranciersmanagement en een Team Ondersteuning Contract- en Leveranciersmanagement inclusief Resource Inzetmanagemet (RIM).

  De drie inhoudelijke teams van Contract & Leveranciersmanagement worden aangestuurd door een Manager Strategisch Leveranciersmanagement.

  De drie inhoudelijke ICT categorieen zijn :

 • Applicatiemanagement;
 • Infrastructuur; en
 • Technologie.
 • Binnen de categorie Applicatiemanagement is momenteel deze positie van Manager Strategisch Leveranciersmanagement vacant.

  Team Applicatiemanagement realiseert de dienstverlening voor het verwerven, verlengen en bewaken van applicatie dienstverleningscontracten.

  Daarnaast zien zij erop toe dat UWV passende ondersteuning krijgt van ervaren leveranciers op het gebied van Applicatie beheer, Applicatie onderhoud en Applicatie nieuwbouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier