Telefonisch medewerker Dagelijkse Bankzaken
FINTREX BV
Breda
5 dagen geleden

Wat ga jij doen als ?

Als Telefonisch medewerker Dagelijkse Bankzaken ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van ABN AMRO! Het vangnet voor alle telefoontjes die binnen komen bij ABN AMRO.

Hoe jouw dag er uit ziet? Eerst ga jij even wat te drinken halen. Dan is het tijd voor de dagstart, waarin jij met jouw team de high lights’ bespreekt : zijn er bijvoorbeeld werkprocessen veranderd?

Een kwartier later voer jij telefoongesprekken over bankzaken. De vragen die jij krijgt zijn heel divers : van internetbankieren, gebruik van de tikkie app tot een klant die overstapt naar een ander product.

Jij probeert het gesprek altijd weer persoonlijk te maken.

Wil jij jouw eerste stap maken binnen de financiële sector? Ga dan aan de slag als Telefonisch medewerker Dagelijkse Bankzaken.

Jij komt te werken op het contact center in Breda waar jij tussen de 25 en 35 uur per week kan werken voor een mooi salaris van € 12,57 bruto per uur!

Voor welk bedrijf werk je?

Als Telefonisch medewerker Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO in Breda krijg jij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden is er ook regelmatig een teamoverleg. Hierin bespreek jij bijvoorbeeld een klantvraagstuk.

Of ga jij met z’n allen een klantgesprek naluisteren en evalueren. Met jouw team ben jij in ieder geval altijd bezig om zaken beter te maken.

Daarnaast mag jij ook tijd besteden aan een onderwerp wat jou aan het hart ligt en waar jij verantwoordelijk voor wilt zijn.

Een onderwerp wat effect zal hebben op de prestatie van jouw team en mogelijk het contact center in zijn geheel. Denk aan bijvoorbeeld : medewerkerstevredenheid, digitalisering, werkprocessen of personeelszaken.

Wat bieden wij?

Als Telefonisch medewerker Dagelijkse Bankzaken krijg jij :

 • Een opleiding : Jij wordt in tien weken opgeleid en begeleid, zodat jij een volwaardig adviseur kan zijn;
 • Een mooi start salaris van € 12,57 bruto per uur, wat binnen het eerste jaar zal stijgen naar € 14,08;
 • Concrete doorgroeimogelijkheden binnen de bank;
 • 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • De mogelijkheid om kosteloos jouw Wft Basis te behalen.
 • Wat vragen wij?

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan een tien weekse fulltime training;
 • Jij bent bereid 1 avond per week te werken;
 • Jij bent minimaal 25 uur per week beschikbaar.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier