Oracle Apex Ontwikkelaar
DPA
Apeldoorn, NL
2 dagen geleden

Wat je gaat doen

Als Oracle Ontwikkelaar werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan het ontwikkelen en ontwerpen van software componenten.

Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling tot en met de implementatie. Je bent in staat om informatie te verzamelen,te analyseren en te documenteren van wensen en eisen van de eindgebruikers.

Je bent in staat om functionele vereisten te vertalen naar technische specificaties, ontwikkelt web applicaties met behulp van Oracle Applicatie Express, door de veranderingen en ontwikkelingen van web formulieren en rapporten.

Verbeteren van bestaande Oracle Apex Systemen. Ontwikkelen en veranderen van Oracle 11g database schema’s. Schrijven van PL / SQL code met behulp van Oracle SQL developer tool.

Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd.

Je collega’s werken onder andere met technieken en tools zoals : Oracle DB, PL / SQL, APEX, CSS, XML, JQuery en PL / SQL, TOAD, Java, Javascript, SQL Developer, Designer / developer, ADF.

Wat we vragen

 • Afgeronde HBO opleiding richting ICT.
 • Ruime ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede communicatieve en contactuele eigenschappen in het Nederlands en in het Engels.
 • Een flexibele en doelgerichte houding, resultaatgericht en klantgericht.
 • Analytisch; rapportages kunnen analyseren en structurele oplossingen kunnen aandragen.
 • Stressbestendig, proactief, accuraat, hands on mentaliteit en administratief vaardig.
 • Only fluent Dutch speaking candidates will be taken in to consideration.
 • Wat we bieden

  Bij DPA GEOS bepaal je zelf onder welke voorwaarden je zou willen werken. Denk aan (vrije) tijd, mobiliteit, salaris en de inhoud van je contract.

  Daarnaast werken onze consultants graag met ons omdat zij verzekerd zijn van een vast inkomen met een hoge beloningsstructuur (vast versus bonus).

  Hoe lager je basissalaris hoe hoger je bonuscomponent. Zij krijgen alle vrijheid die bij een senior professional hoort en de daarbij behorende verantwoordelijkheden en zelfstandigheid.

  Uiteraard zorgen wij voor interessante projecten bij toonaangevende bedrijven.

  Je werkomgeving

  Die bepaal je zelf, want DPA GEOS hecht een grote waarde aan transparantie en samenwerking tussen consultant en backoffice.

  Wij zijn immers niks zonder jullie! Daarom kennen wij geen hiërarchie en betrekken we jou als consultant bij de keuzes die we maken bij de search naar een nieuwe opdracht.

  Denk hierbij bv. aan inhoud van de rol, locatie en uurtarief. Maar ook als je bijvoorbeeld weer naar een andere opdracht wil.

  Alles op basis van professionaliteit en wederzijds respect.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier