Magazijnmedewerker / orderpicker (Hoorn)
Bo-mij.nl Construction and Industry
Hoorn, North Holland
4 dagen geleden

Omschrijving Bo-Distributiecentrum te Hoorn zoekt wegens uitbreidende werkzaamheden een fulltime Magazijnmedewerker Wij verrichten alle voorkomende magazijn werkzaamheden voor : Bomij IJzerwaren en gereedschappen Lifestyle Home Collection De taken bestaan onder andere uit zorgdragen voor de dagelijkse aanlevering van de voorraadgoederen en de klantorders, welke door de vestigingen op afstand worden ingegeven.

Het verwerken van de diverse goederenstromen behoort dus tot de hoofdtaak. Functie-eisen Ben je net klaar met je school / studie en wil je graag werken in een leuk en gezellig team met afwisselende werkzaamheden, solliciteer dan direct online!! Wij bieden Wij bieden hier een zeer prettige werkomgeving in een gezellig en jong team.

Het Centrale magazijn is voorzien van een geautomatiseerd transportsysteem. Je kunt ook zelf een sollicitatie met C.V. per mail sturen naar , t.a.v. de heer Sijm.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier