Projectleider klimaat
Werkenbijtauw
Utrecht
6 dagen geleden
 • Senior,Medior
 • Tauw is op zoek naar een projectleider klimaat die affiniteit heeft met stedelijk water en riolering. Je standplaats is Utrecht, met een duidelijke marktfocus richting onze locaties in Amsterdam en Rotterdam.

  Je rol

  Investeringen zijn nodig om de waterhuishouding in stedelijk gebied toekomst- en klimaatbestendig te maken. Binnen ons team beheer & inrichting leefomgeving is jouw focus gericht op klimaatvraagstukken in de breedste zin.

  Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de uitrol van diverse projecten, variërend van beleidsstudies tot ontwerp.

  Deze voeren we veelal uit voor overheden.

  Een greep uit jouw werkzaamheden :

 • Vertalen van de klantvraag naar een helder plan van aanpak
 • Zorgdragen voor een tijdige oplevering van producten door afspraken te maken over de te realiseren doelen en de bijbehorende verwachtingen met de teamleden én de klant te bespreken
 • Financiële en inhoudelijke voortgangsbewaking van projecten
 • Inhoudelijk klantcontact, relatiebeheer en marktbewerking. Een commerciële kans laat jij niet liggen, zo help je de werkvoorraad op peil te houden
 • Begeleiden, inwerken en coachen van (junior) collega’s
 • Je krijgt de ruimte om projecten naar eigen inzicht uit te voeren, zolang je daarbij de sparring zoekt met collega’s in je team
 • Je profiel

  Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld watermanagement of civiele techniek.

  Dit vul je aan met 5 tot 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de adviesbranche. Als persoon ben je een echte teamspeler.

  Je hebt een goed netwerk dat je goed onderhoudt en verder uitbreidt. Met jouw enthousiaste, opgewekte persoonlijkheid ben je een inspiratie voor je team en geef je invulling aan het principe leading by example’.

  Inspelen op onverwachte situaties (of kansen in de markt) is voor jou geen enkel probleem. Goede vaardigheden met betrekking tot projectmanagement, samenwerking en communicatie zijn een must.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier