Civil 3D Ontwerper Civiel
Eminent Groep
Deventer, Overijssel
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Een Civil 3D Ontwerper is dagelijks bezig met zijn vak, zowel zelfstandig als in teamverband. Constant ben jij bezig met de vraag, is dit de beste oplossing of zou ik het anders doen?

Als ontwerper maak jij deel uit van het projectteam dat zich bezig houdt met deze vraagstelling, vooral bij het maken van complexe (grote) civieltechnisch ontwerpen.

Afwisselend tussen de ontwerpen op basis van de RAW-systematiek of juist UAV-GC. Opdrachten beginnen bij het schetsontwerp en eindigen voor jou als ontwerper bij het definitieve ontwerp.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en zullen voornamelijk gericht zijn op het ontwerp van reconstructies of het inrichten van de openbare ruimte.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier