Monteur inblaastechniek
Werk Talent
Made
4 dagen geleden

Over de functie Als Monteur inblaastechniek ben je verantwoordelijk voor het lassen, blazen, afmonteren en meten van glasvezel bekabeling.

Via een bestaande buis in de grond ga je oude bekabeling weghalen en nieuwe glasvezel bekabeling inblazen. Deze functie is perfect voor medewerkers in de grond, weg en waterbouw die toe zijn aan wat lichter werk waarin minimaal grondwerk aan te pas komt.

Wat wij bieden Salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaringTelefoon van de zaakAuto van de zaakMogelijkheid tot het krijgen van een vast dienstverband na goed functionerenFulltime werkLeuke werksfeerLeuke collega'sWaarderingDe mogelijkheid om als leerling een prachtig vak te leren!

Wat wij vragen Werkervaring als grondwerker, stratenmaker of oppermanIn het bezit zijn van een geldig rijbewijs en eigen vervoerIn het bezit zijn van een geldig VCA certificaat is een preBereid zijn om dit vakgebied te lerenFulltime beschikbaarheidHet bedrijf is goed aan te rijden als je in de buurt woont van Tilburg, Breda, Oosterhout en Waalwijk.

Over het bedrijf Dit bedrijf is vooral actief in het lassen, blazen, afmonteren en meten van glasvezel bekabeling. Zij zijn in staat om (glasvezel) netwerken voor data, telefonie en CAI volledig projectmatig op zich te nemen.

Zo kunnen zij (pre)assembleren, bekabeling aanleggen, kabels en geleidebuisjes inblazen, glasvezel fusielassen en connectoren aanzetten.

Dit bedrijf doet dit met name voor telecom doeleinden. Verder verricht het bedrijf metingen, onderhoud en storingsservices.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier