Medior Inkoop Consultant
NIC Inkoopprojecten
, NL
2 dagen geleden

Als het over inkoop gaat, beginnen jouw ogen te twinkelen. Jouw kennis is de basis voor de beste adviezen.

Het NIC (spreek uit N.I.C.) is een van de grootste en meest ervaren inkoopadviesbureaus van Nederland. Het is opgericht in 1921 en de meeste mensen hebben geen idee dat er zonder dit voormalige Rijksinkoopbureau een hoop zaken de mist in kunnen gaan.

Jij gaat als medior inkoop consultant grote opdrachtgevers ondersteunen bij de realisatie van een effectief, efficiënt en praktisch haalbaar inkoopproces.

De projecten en klanten variëren enorm; het kan gaan van onderhoud aan de vloot van Rijkswaterstaat tot ICT-inkooptrajecten voor het mkb.

Of projectmanagement voor een provincie bij de aanleg van een rijksweg. Jouw drang om te scoren, kennis te ontwikkelen én te delen zijn hiervoor onmisbaar.

Dit doe je als medior inkoop consultant voor NIC Inkoopprojecten vanuit Den Haag

Met jouw kennis en ervaring ben je als adviseur van toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. Je treedt op als projectleider en bent verantwoordelijk voor het resultaat.

Je werkzaamheden hiervoor bestaan uit het :

 • begeleiden van (Europese) aanbestedingen.
 • in kaart brengen van inkoopprocessen.
 • ondersteunen bij het uitzetten van strategieën en het behalen van gestelde doelstellingen.
 • De ideale medior inkoop consultant in onze ogen

  Barst van de energie. En dat straal je ook uit. Wanneer jij binnenkomt, worden mensen blij van je enthousiaste uitstraling, je wil om te winnen en je drive om daar alles voor te doen.

  En natuurlijk ben je commercieel sterk, kun je uitstekend communiceren en ben je in staat om kansen te zien én te pakken.

  Het is tenslotte een inkoopfunctie. Het gaat om het gezamenlijke resultaat, dat snap jij als resultaatgerichte teamspeler. Verder heb je :

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding , bij voorkeur in richting facility management, bedrijfskunde, recht en / of commerciële economie.
 • aanvullende vakgerichte opleidingen zoals InkoopAcademie en NEVI, of de bereidheid die te volgen.
 • minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Bijvoorbeeld als inkoopadviseur, buyer, procurement professional, inkoopcoördinator of aanbestedingsspecialist.
 • bekendheid met (Europese) aanbestedingstrajecten.
 • Jouw nieuwe werkplek als medior inkoop consultant in Den Haag

  Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring van inkoop en contractmanagement op een plek te vinden als bij NIC Inkoopprojecten.

  Wij bestaan al sinds 1921 en hebben momenteel 6 vestigingen in heel Nederland, waar meer dan 110 medewerkers in vaste dienst zich dagelijks vol enthousiasme inzetten voor onze klanten.

  Wil je weten hoe het er bij ons aan toe gaat? Bekijk dan een filmpje over onze bedrijfscultuur.

  Jij bent gemiddeld 80% van je tijd bij jouw klanten op locatie in de regio. De rest van de tijd ben jij te vinden in Den Haag, op ons kantoor wat perfect gelegen is naast het centraal station.

  Op deze ideale locatie, dichtbij al onze opdrachtgevers in Zuid-Holland, kom jij terecht in een jong en dynamisch team, waar je direct gaat bijdragen aan de strategische doelstellingen van onze business unit.

  Iedere dag ontdek jij daarbij nieuwe inhoudelijke vraagstukken en persoonlijke uitdagingen. Jij mag bij NIC Inkoopprojecten jezelf zijn, waarbij wij jou begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Naast het meedoen aan de leuke uitjes en vrijdagmiddagborrels, maak jij deel uit van onze inkoop- en contractmanagement community.

  Met als motto : work hard, play hard . Klinkt goed hè?

  Dit krijg jij als medior inkoop consultant bij NIC Inkoopprojecten

  Bij ons gaan business en persoonlijke ontwikkeling hand in hand. Je krijgt een unieke kans om voor zeer aansprekende klanten aan de slag te gaan.

  Daarnaast bieden we een groot aanbod van opleidingen en trainingen waarmee je je zowel zakelijk als persoonlijk ontwikkelt.

  Bovendien ontvang je als medior inkoop consultant :

 • een bruto maandsalaris afhankelijk van ervaring tussen € 2.900,- en € 4.200,-.
 • een aantrekkelijke variabele inkomensregeling.
 • een auto van de zaak.
 • flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken.
 • een prima pensioenregeling.
 • Kom ons team versterken!

  Ben jij de medior inkoop consultant wiens kennis de basis voor de beste adviezen is? Solliciteer dan direct door je cv en motivatie te mailen naar Marc Hendricks, via .

  Wil je eerst nog meer informatie over de functie, organisatie of mogelijkheden? Neem dan contact op met Marc Hendricks via +31 (0)6 - 83 99 32 53 of of met Mark van der Palen via +31 (0)6 - 51 34 73 88 of .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier