Afwasser / keukenhulp / Designer Outlet Centre Roosendaal
Veermat
Roosendaal
2 dagen geleden

Jouw werkdag

Goedemiddag!’ Je komt binnen bij jouw spoelkeuken. Na even bijkletsen met collega’s trek je jouw bedrijfskleding aan; jij bent klaar om te knallen! Je zorgt voor een vlekkeloos draaiende spoelkeuken door het servies goed af te spelen, de afwasmachine te vullen, de schone vaat weer op de juiste plek op te bergen en de spoelkeuken schoon te houden.

Jij zorgt dat er nooit meterslange files van vaat zijn.

Naast de spoelkeuken is ook de keuken jouw domein. Je helpt de keuken collega's graag met de mise en place. Je snijdt bijvoorbeeld de uien, knoflook en paprika's.

Collega’s hebben jou er maar al te graag bij, want jij houdt altijd je hoofd boven water en bent niet vies van hard werken.

meer over Hemel & Aarde

Jouw ingrediënten

 • De (spoel)keuken draaiende houden; werken als afwasser / keukenhulp past bij jou.
 • Dat werken in de (spoel)keuken fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je straalt enthousiasme uit. Jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker.
 • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.
 • Ben jij Safe to Serve?

  Jouw pakket

  Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.

  b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p / w).Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald.

  Lekker!Een pensioenregeling : Pensioenfonds Horeca&Catering.Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.

  Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier