Poedercoater gezocht
Workz uitzendbureau & payrolling
Putten, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wij zijn op zoek naar een fulltime poedercoater.

Stralen, inhangen, schuren, afblazen, coaten en vervolgens inpakken. Dit zijn alle processen die er worden doorlopen, voordat het product kan worden opgehaald door een tevreden klant.

Veel verschillende werkzaamheden dus, waarbij je stapje voor stapje wordt geholpen alle werkzaamheden onder de knie te krijgen.

Je komt terecht in een klein team met relatief jonge werknemers. In dit familiebedrijf zijn de lijntjes kort en is het belangrijk om samen te werken en flexibel, leergierig en secuur te zijn.

Communicatie is ook van groot belang, zodat je er samen voor zorgt dat de ovens altijd vol zitten en er geen tijd verloren gaat.

Lijkt het je leuk om op vrijdagmiddag op het schitterende dakterras, onder het genot van een drankje, trots te kunnen terugkijken op de mooie producten die je deze week hebt gemaakt? Reageer dan snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier