Monteur Verkeerstechniek, De Meern
Covebo Uitzendgroep B.V.
De Meern, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Stel je de dag eens voor :

 • Vandaag een vroege dag, door je flexibiliteit ben je al op tijd op de zaak aanwezig. Tijdens een lekkere bak koffie neem je met de collega's de werktekeningen door;
 • vandaag staat alles in het teken van Mysteryland. Zodra alles bij iedereen duidelijk is verzamel je de juiste materialen en laadt dit in in de bus.

  Onderweg naar de eerste locatie neem je met je collega nog even het afgelopen weekend door ;) Op de toegangswegen naar het festival plaats je de juiste bewegwijzering zodat bijvoorbeeld de VIPS weten waar ze naartoe moeten.

  Complete chaos voorkom jij door de juiste borden en hekken op de juiste plekken te plaatsen.

  Vandaag op tijd begonnen dus ook weer op tijd naar huis!

  Functie-eisen : Wat jij moet kunnen

  Wat jij moet kunnen

  En waar we op hameren

  Als monteur verkeerstechniek hebben we geen harde functie-eisen. Het belangrijkste is dat je niet vies bent van wat fysiek werk en flexibel bent qua werktijden (werken in nachten en weekenden kan voorkomen).

  Ook een VCA-certificaat is verplicht in deze functie. Heb je nog geen VCA-certificaat? Deze kan je ook via Covebo behalen.

  Verder is het mooi meegenomen als je al wat ervaring hebt in de verkeerstechniek en een rijbewijs hebt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier