Senior IT Auditor
Autoriteit Financiële Markten
Amsterdam, Holland
3 dagen geleden

Wil jij richting geven aan het toezicht van de AFM op IT en operationele risico’s? Reageer dan snel op deze vacature. De deadline is 17 december aanstaande.

Het OPIT team houdt toezicht op de operationele en IT risico’s van financiële instellingen. Als Senior IT auditor bij OPIT (Senior Toezichthouder) vertaal je technologische ontwikkelingen, zoals cloud computing en de inzet van block chain technologie naar risico’s voor de beheersing van de bedrijfsvoering en naar risico’s voor de consument.

Je houdt toezicht op informatiebeveiliging en de cyber weerbaarheid van instellingen, de toepassing van algoritmes en de risico’s van uitbesteding.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en voeren van het toezicht op één of meerdere thema’s en voor de uitvoering van toezicht onderzoeken.

Wij zijn op zoek naar zelfstandige, enthousiaste collega’s die mee willen bouwen aan OPIT toezicht. Je gaat de uitdaging aan om het toezicht op deze risico’s verder vorm te geven en te verankeren binnen de AFM. Daarbij :

 • Signaleer je de risico’s van geautomatiseerde processen en digitale financiële producten en vertaal je deze naar effectief toezicht
 • Vertaal je de ontwikkelingen in de financiële sector zoals bijvoorbeeld het gebruik van algoritmes en de opkomst van artificial intelligence naar risico’s voor de financiële sector
 • Ben je een sparring partner voor de toezicht afdelingen en adviseer en ondersteun je de afdelingen bij het uitvoeren van hun toezichtstaken
 • Coördineer je een toezicht op relevante thema’s, zoals bijvoorbeeld outsourcing en cybercrime
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier