Monteur Zonnepanelen
Technius
Achthoevenweg, Staphorst, NL
5 dagen geleden

We zijn allemaal op zoek naar een werkgever die ons waardeert en waar we het naar ons zin hebben. Met decennialange ervaring in de technische branche op zak bieden wij continuïteit van werk, waar je met goed gereedschap heen gaat en fijne collega’s treft.

Wat ga je doen :

Een baan met gezellige collega’s en een goed uitzicht. Klinkt dat goed? Dan is Monteur Zonnepanelen iets voor jou. Je bent met een vaste ploeg van 2 tot 4 andere collega’s verantwoordelijk voor het opleveren van moderne zonnepaneel-systemen.

Je hebt twee rechterhanden waarmee je de montage van verschillende systemen op verschillende daken snel onder de knie hebt.

Meestal werk je op woningen met schuine daken maar een enkele keer sta je ook op een plat dak. Het is dus belangrijk dat je absoluut geen hoogtevrees hebt!

Wat verwachten we van jou :

Ervaring hebben is natuurlijk mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste voor deze functie! Belangrijkst is dat je aantoonbaar handig bent, dan komt de ervaring vanzelf!

Wat krijg je daar voor terug :

Je doet natuurlijk niets voer niets! Natuurlijk staat er ook loon tegenover jouw inzet.

Het is nu nog erg vroeg om te zeggen wat jouw loon bij Technius is. We willen je eerst graag beter leren kennen.

Ook beloven we dat jij met een complete en gekeurde uitrusting naar het werk kan. Dat is wel zo fijn!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier