Parttime Begeleider
Fivoor
Den Haag
16 uur geleden

De Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) in Den Haag richt zich vooral op mensen die in aanraking zijn gekomen (of dreigen te komen) met politie en justitie.

Een passende behandeling, die leert omgaan met de problemen zodat de patiënt zelfstandig kan functioneren in de maatschappij is onze voornaamste doelstelling.

Kijk alvast even binnen! Klik.

Als parttime begeleider GGZ binnen de FPA in Den Haag werk je op een unieke plek en ben je flexibel inzetbaar. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team waarin je veel verantwoordelijkheden hebt en bent nauw betrokken bij de volledige behandeling van de patiënten.

Als persoon haal je energie uit het samenwerken met collega's. Gezamenlijk zijn jullie namelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling.

Denk aan overdrachten, rapportages en begeleidingsgesprekken (zowel motiverende als stimulerende gesprekken). Ook voer je corrigerende gesprekken, welke soms confronterend kunnen zijn.

Je denkt actief mee over het beleid en je bent medeverantwoordelijk voor de volgende stap in het herstel van de cliënt.

Je bent bereid om wisselende diensten te werken in de dag, avond, nacht en weekenden. Als parttime begeleider zal je ingezet worden op verschillende afdelingen.

Mocht een collega uitvallen dan bellen wij jou met de vraag om in te vallen!

Wat breng je mee?

Als begeleider GGZ heb je enige ervaring opgedaan binnen de GGZ, jeugdzorg, of verslavingszorg en affiniteit heb je affiniteit met de doelgroep.

Daarnaast heb je ook een afgeronde hbo- of mbo niveau 4 opleiding zoals SPW, SPH, Social Work, MBO-V, HBO-V, MWD, MMZ of Psychologie.

Je past bij ons als je zelfstandig en betrouwbaar bent maar ook analytisch en een echte doorzetter. Je gaat het gesprek niet uit de weg met jouw patiënten maar zorgt wel voor voldoende afstand.

Als je een teamplayer bent met een eigen identiteit dan is dit werk zeker iets voor jou!

Wij bieden jou?

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 40.

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens waarbij een vastgestelde CAO loonsverhoging geldt van 2,1% per 1 juni 2021 en je bouwt pensioen op bij .

Bij Fivoor ontvang jij daarnaast :

 • een jaarlijkse vakantietoeslag van 8%;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 166 vakantie uren én 35 extra verlofuren (per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband) in de vorm van een levensfasebudget.
 • Deze uren kan je jaarlijks sparen en gebruiken voor bijvoorbeeld een sabbatical;
 • een reiskostenvergoeding, waarbij de reiskostenvergoeding voor dienstreizen per auto (€ 0,33ct netto) erg aantrekkelijk is;
 • een "meerkeuzesysteem" arbeidsvoorwaarden, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld extra verlof, aanschaf van een fiets, sportschoolabonnement, studiekosten of het lidmaatschap van een vakbond of beroepsvereniging;
 • flinke korting op verzekeringspakketten zoals op je zorgpremie en voor je auto, opstal en inboedel;
 • de mogelijkheid tot het volgen van diverse E-learnings, vakgerelateerde cursussen en beurzen, congressen en opleidingen.
 • Keuze genoeg! Benieuwd naar alle arbeidsvoorwaarden die wij jou te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje op onze pagina.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier