Civieltechnisch tekenaar
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland, NL
2 dagen geleden

Wat houdt het in om aan de slag te gaan als civieltechnisch tekenaarAls tekenaar zal jij je bezig houden met de diverse projecten in de civiele techniek.

Jij zal de technische tekeningen vervaardigen met behulp van diverse software. Jij bent verantwoordelijk voor het bedenken van de tekeningen het maken van de tekeningen en de uitwerking daarvan.

Deze tekeningen worden gemaakt conform de aanwezige standaarden. Je verzorgt de nodige administratie ten behoeve van de projecten en je lost eventuele vraagstukken zelfstandig of met jouw collegas op.

nbspBovendien voer je overleg met de projectleiders de teamleden en andere betrokken partijen bij de projecten. Waar nodig ondersteun jij jouw collega-tekenaars met projecten.

nbspHet bedenken en uitwerken van de tekeningen doe je zowel in een team met tekenaars werkvoorbereiders en ontwerpers als zelfstandig. 

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier