Sandwich Artist Hardinxveld
Texaco
Hardinxveld-Giessendam
3 dagen geleden

Ons bedrijf

Aan de slag bij Subway op een van onze Texaco stations in Nederland? Dat kan! Ben jij een gepassioneerde en enthousiaste food lover die graag voor een mooi merk als Subway aan de slag zou willen als Sandwich Artist?

Dit is je kans!EG-Group groeit hard op het gebied van Retail & Food op Europees niveau. In de Benelux en Frankrijk worden op verschillende Texaco locaties, Burger King restaurants, Subway restaurants en Starbucks stores geopend.

De functie

Vind je het leuk creatief bezig te zijn met verse producten? Als Sandwich Artist kom je in aanraking met verschillende soorten producten en maak je naar de wens van de klant verschillende verse sandwiches en salades klaar.

Daarnaast zorg je voor een uitmuntende service en staat de klantbeleving bij jou hoog in het vaandel.Als Sandwich Artist ben jij de drijvende kracht van de store en mede verantwoordelijk voor het succes van de Subway formule.

Je verwelkomt de gasten vriendelijk. Naar voorkeur van de klant maak jij de meest creatieve en lekkere sandwiches en salades.

Samen met de Store Manager en 6-8 gedreven collega’s lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van de Subway store.

Jouw profiel

 • Je wilt graag in een lantgerichte functie binnen de Retail, Food of Horeca werken
 • Servicegericht, representatief, passie voor Food en een harde werker
 • Je bent flexibel inzetbaar en in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
 • Ons aanbod

 • Een afwisselende baan met veel klantcontact binnen een leuk team waar geen dag hetzelfde is
 • De mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen met doorgroeimogelijkheden
 • Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Meer informatie

  Heeft bovenstaande tekst je enthousiast gemaakt? Solliciteer dan direct!

  Uren : 8-38

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier