Versmedewerker
Jumbo
Barneveld, nl
19 uur geleden

De winkelvloer van Jumbo in Barneveld is jouw speelveld. Zorg voor de perfecte bereiding van onze verse producten. En vorm een (h)echt team met je gezellige collega’s.

Jouw doel? Ontelbare tevreden klanten. Als versmedewerker ben je hét gezicht van jouw afdeling. Je helpt klanten als ze vragen hebben over de producten.

Ook zorg je dat de versschappen gevuld blijven. Van snijwerkzaamheden tot het controleren van onze verse producten. Skills waar je trots op bent! En ja, tegelijkertijd maak je de grootste lol met je collega’s. Begin je al te glimlachen?

Maak van klanten fans als versmedewerker

Op welke versafdeling ga je werken? Groente en fruit, brood en kaas of vleeswaren en keuken? In al die gevallen zijn de vakken en schappen van jou.

Daar ben jij als versmedewerker verantwoordelijk voor en daar ben je trots op ook. Het zijn immers de schappen in de mooiste supermarkt van Nederland.

Met de lekkerste verse producten. Je bekijkt of ze nog wel goed zijn en zorgt er zo voor dat je klanten niets te klagen hebben.

Op termijn ga je ook vers bewerken. Denk aan groenten snijden, croissants afbakken, BBQ-schotels opmaken of pizza’s bereiden in de keuken.

Dat leer je in elk geval snel genoeg van je collega’s. Samengevat bestaat je takenpakket uit het :

 • Vullen van de schappen.
 • Controleren van de producten op versheid.
 • Afbakken of bereiden van versproducten.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Barneveld . Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf. Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als versmedewerker nog een schepje bovenop.

  Hoe? Door eigen initiatief te nemen en je echt verantwoordelijk te voelen voor je afdeling. En je bent beslist niet vies van lekker hard werken.

  Wil je op termijn verkoopmedewerker worden? Laat dan maar zien wat je in huis hebt! Verder heb je :

 • Een vmbo-diploma.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier