Accountmanager MKB (Desk Sales)
kWh People
Amsterdam
4 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Accountmanager MKB. In deze functie draag jij hoogstpersoonlijk bij aan de verdere groei van het bedrijf (zij zitten nu in de start-up / scale-up fase).

Deze organisatie typeert zich door het leuke, informele team en het vieren van successen. Je wordt daarnaast goed begeleidt door het ervaren sales- en marketingteam.

Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook veel ruimte voor plezier.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het opvolgen van leads en het werven van nieuwe klanten. Je hebt veelvuldig telefonisch contact en bent in staat om een prettig gesprek te voeren.

De klantbehoefte weet jij snel te achterhalen en jij weet klanten goed te overtuigen van het aanbod. Klanten sluiten met een lach en een goed gevoel een energiecontract af.

Het bellen van deze prospects en het werken met targets is voor jou niet nieuw.

Wij zijn op zoek naar iemand met de juiste winnaarsmentaliteit. Iemand die commercieel, resultaatgericht en enthousiast is.

Beschik je daarnaast ook over de volgende eisen? Dan zijn wij vast een match!

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar werkervaring met telefonische energie verkoop
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 • Succesvol in zakelijke telesales acquisitie
 • De opdrachtgever biedt jou een plek in een leuk, snelgroeiend bedrijf in Amsterdam. Je krijgt door ervaren collega's de kans om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied.

  Daarnaast typeert de cultuur zich als informeel en worden successen gevierd. Uiteraard ontvang je een passend salaris (€2250,- - €3000,- + een ruime variabele component).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier