Servicemonteur werktuigbouwkunde regio Alkmaar
degraaf
Alkmaar, NL
2 uur geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Vooreen van onze opdrachtgevers uit de omgeving van Alkmaar zoeken wijeen ervaren servicemonteur op het gebied van werktuigbouwkunde.

Benjij die klantgerichte technische hoogvlieger die onze opdrachtgeverzoekt? Lees dan verder!

Wij zijn op zoeknaar een servicemonteur voor werktuigbouwkundige installaties. Alsservicemonteur houdt jij je bezig met het installeren, repareren enonderhouden van gebouw gebonden installaties bij de klant.

Jijvertrekt ’s ochtends vanuit huis en verricht zelfstandigwerkzaamheden door heel het land bij diverse opdrachtgevers,voornamelijk voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

Ditkunnen appartementencomplexen zijn maar ook scholen, of anderebedrijfspanden. Daarnaast vind je het geen probleem om af entoe een storingsdienst te draaien.

Werken viaHaldu DeGraaf

Haldu DeGraaf beschikt over een breednetwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van vestigingHeerhugowaard is Noord-Holland en een deel van midden Nederland.

Deervaren consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom vangoed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschapgeeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu DeGraaf je allebegeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start bijde opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke weekprecies op tijd je geld.

Dat is waarvoor we het allemaal doen, wantwij zijn er voor personeel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier