BBL-leerling constructiewerker niveau 2 of 3 - Berltsum
AB Vakwerk
Berltsum, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Maak jij van grote, ruwe materialen de beste en mooiste constructies? En heb jij veel plezier in het lassen? Mis jij enkel nog een diploma om als professioneel constructiewerker aan de slag te gaan? Dan is dit je kans!

AB Vakwerk biedt jou de mogelijkheid om tot het volgen van een BBL traject. Als BBL-leerling van de opleiding constructiewerker maak jij uiteenlopende constructie van o.

a. staven, platen, profielen en pijpen. Tijdens deze opleiding leer je o.a. zagen, boren, ponsen en zetten. Vier dagen in de week werk je in de werkplaats of op locatie bij de klant.

De andere dag ga je naar school om door een ervaren leermeester de fijne kneepjes van het vak te leren.

Om aanspraak te maken op deze functie moet je minimaal in het bezit zijn van een VMBO diploma. Daarnaast verwachten we van jou dat je kwaliteitsgericht en leergierig bent.

Van ons krijg je een opleiding aangeboden. De kosten van de opleiding en het boekengeld zal door AB Vakwerk betaald worden.

Je krijgt een contract voor minimaal de duur van je opleiding. Daarbij is uiteraard de intentie om dit contract na de opleiding om te zetten naar een vast contract.

Tijdens je studiedag word je gewoon doorbetaald en ook je reiskosten worden vergoed.

Heb jij interesse in deze functie? Wacht dan niet te lang en solliciteer vandaag nog!

Functie-eisen :

Je bent minimaal in bezit van het VMBO diploma

Je gaat 4 dagen werken en 1 dag naar school

Je bent kwaliteitsgericht en leergierig

Bedrijfsomschrijving :

Voor verschillende opdrachtgevers in regio Friesland zijn wij op zoek naar BBL-leerlingen constructiewerkers niveau 2 en allround constructiewerkers niveau 3.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier