Medewerker Technische Dienst
RAAAK Personeel
Tilburg, NL
4 dagen geleden

Vraag jij je wel eens af waar het vlees in de supermarkt vandaan komt? Wil jij hieraan bijdragen met een functie in de technische dienst?

Wil je een salaris verdienen tot €2.750 bruto per maand?

Hou je wel van een bammetje Filet Americain, een plakje runderrookvlees uit het vuistje of lekkere Indonesische gehaktballetjes bij de borrel?

Onze klant produceert het allemaal en is op zoek naar jou! De productie vindt onder andere plaats in Tilburg & Eersel. Je zal tussen deze locaties pendelen.

Dagelijks hou jij je bezig met het onderhoud van de machines in het machinepark. Hier zijn natuurlijk schema's en checklisten voor opgesteld.

Mocht er een verstoring zijn in het productieproces, dan los jij deze vakkundig op. Verder ben je bezig met een stukje voorraadbeheer, onderhoud je het gebouw op technisch gebied en voer je administratieve handelingen uit.

In deze functie werk je in de dagdienst. Er wordt wel van je verwacht dat je flexibel bent ingesteld. Bij pieken kan het wel eens voorkomen dat je gevraagd wordt om over te werken.

Lijkt deze functie je wat? Reageer dan snel op deze vacature!

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau op technisch gebied. Een diploma WTB of Elektrotechniek zou fantastisch zijn.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan op technisch vlak. Liefst in een foodomgeving.
 • Affiniteiten met de voedingsmiddelenindustrie en een flexibele instelling zijn zeer belangrijk.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier