Werkvoorbereider Inspectie & Beheer Bodegraven
Unica
Bodegraven, NL
5 dagen geleden

Jouw uitdaging als Werkvoorbereider Inspectie & Beheer Bodegraven

Als werkvoorbereider Inspectie & Beheer zorg je voor een tijdige en optimale contractsvoering tegen minimale kosten. Ook heb je een analytisch denkvermogen waarbij je mogelijke alternatieven en oplossingen kan bedenken voor iedere situatie.

Als werkvoorbereider Inspectie & Beheer heb je een coördinerende rol en stelt ook planningen, inkoopspecificaties, termijnstaten, werkplannen en keuringsplannen op.

Naast het opstellen ben je als werkvoorbereider ook verantwoordelijk voor het toetsen aan het contractwerk op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

De werkvoorbereider houdt zich ook bezig met het uitwerken van gedetailleerde werkplanningen en het monitoren daarvan. Zo zorg je ervoor dat alle benodigde middelen goed en op tijd aanwezig zijn op de werklocatie om het uitvoeringsproces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Jouw team

Je gaat werken binnen Unica Building Services Bodegraven; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie.

Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers. De vestiging Bodegraven is net als veel andere vestigingen van Unica een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens.

Wij geloven erin dat met zorg en aandacht voor onze medewerkers wij in staat zijn om een ultieme klantbeleving te verzorgen.

Dit doen wij met sterk lokaal georiënteerde klantteams die een maximale ontzorging en klanttevredenheid bieden. Veel concepten zij er in Bodegraven ontwikkeld en via de Unica organisatie uitgerold.

Er werken totaal 100 medewerkers binnen Bodegraven.

Wat biedt Unica jou?

Het brutomaandsalaris (excl. reistijd en toeslagen) zal op basis van leeftijd en ervaring worden ingeschaald maar ligt tussen de €2.

721,00 tot €3.937,00. Daarnaast heb je ieder jaar recht op 25 verlofdagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Maakt Unica winst, dan profiteren alle medewerkers daar natuurlijk ook van.

Unica heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien, ook middels opleiding.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

 • Een afgeronde MBO 4 opleiding richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
 • Je hebt relevante ervaring binnen de installatiebranche.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en bent organisatorisch sterk;
 • Jij houdt van een uitdaging, van vernieuwing en bent graag interactief met klanten
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost.

  Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen.

  Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.

  500 medewerkers en een omzet van € 477 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier