Verzorgende IG nacht
Pieter van Foreest
Delft, Nederland
30 minuuten geleden

Wat ga je doen?

Een prachtig beroep : Verzorgende IG. Je bent trots, omdat je weet wat je kunt betekenen. Jij geeft de bewoners de zorg en aandacht die ze nodig hebben.

Je bent er voor hen en wilt ze het gevoel van thuis geven. Daar word je door geraakt. Je hebt als verzorgende een bijzondere rol voor de bewoners aan wie jij bent toevertrouwd als (contact)verzorgende.

Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor familie en samen met hen organiseer je de zorg rondom de cliënt. We zoeken kandidaten die willen blijven ontwikkelen en willen meebouwen aan een nog betere omgeving voor de bewoners.

Je kan waarde toevoegen en bent bereid jezelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren. Uiteraard heb je een groot zorghart en ben je creatief in het bedenken van oplossingen.

We zoeken voor deze vacature iemand die bewust voor de nachten solliciteert. Dus je werkt alleen nachtdiensten.

De bewoners hebben zelf de regie, samen kijken wij welke dingen er nog zelf gedaan kunnen worden en wat niet meer zelf lukt.

Mocht iets niet meer zelf lukken, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Persoonsgericht werken is hierin leidend.

Of het nu gaat om hulp bij de dagelijkse handelingen zoals aankleden of douchen, hulp bij het indelen van de dag of het bieden van structuur, Stefanna staat garant voor een passende aanpak.

Jouw werkomgeving

In een prettige wijk van Delft ligt het sfeervolle en gezellige woonzorgcentrum Stefanna. Door heel het huis hangen kleurrijke schilderijen.

Daarnaast heeft Stefanna een mooie kapel met prachtige glas-in-lood ramen waar regelmatig diensten worden gehouden. Het personeelsteam van Stefanna is een ervaren, enthousiaste en betrokken groep collega’s die met elkaar en samen met de bewoners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, buurtgenoten, samenwerkingspartners en betrokkenen de locatie een eigen kleur geven.

Samen maken we hét verschil. We zijn echt een gezellig huis, met een goede werksfeer. Stefanna is een kwaliteitsslag aan het maken en jij mag meebouwen aan deze verandering!

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
 • Je bent gastvrij en zet de cliënt op de eerste plaats;
 • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen;
 • Persoonsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je bent creatief en hebt een groot zorghart.
 • Wat bieden wij?

 • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
 • Jaarcontract variërend van 8 tot 36 uur per week, aan jou de keus. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
 • Ontwikkeling en scholing vinden wij heel belangrijk en wij stimuleren jou hierin. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding verpleegkunde niveau 4 gaan volgen als je deze ambitie en de capaciteiten hebt;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, oa korting op je zorgverzekering en een fietsregeling die je kunt gebruiken voor een E-bike.
 • om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden bij ons inhouden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier