Wijkverpleegkundige
Zorgpartners Midden-Holland
Reeuwijk
2 dagen geleden

Zorgpartners Midden-Holland biedt ondersteuning bij verzorging en verpleging thuis, in de eigen vertrouwde omgeving. Persoonlijke betrokkenheid is erg belangrijk.

Wij zetten ons elke dag in voor het begeleiden, verzorgen en verplegen van cliënten, zodat de cliënt de regie van het leven in de eigen thuissituatie behoudt.

Ons thuiszorgteam in Reeuwijk is op zoek naar een :

Wijkverpleegkundige

 • Collega’s die net zo bevlogen zijn als jij; een inspirerende werkomgeving met ruimte om te groeien als professional en als persoon;
 • een betrokken en innovatieve organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Zorgpartners leveren we de beste zorg dichtbij en dat doen we met liefde, aandacht en plezier en heel graag samen met jou!

  Waar je komt te werken

  In de wijkzorg bij Zorgpartners ondersteun je de cliënt thuis, in de eigen vertrouwde omgeving. De zorg waarin we met onze wijkteams kunnen voorzien is heel breed en divers.

  Wij leveren elke dag van de week zorg. Wij leveren geen nachtzorg. De avond- en weekenddiensten stem je af met je collega's.

  Ook leveren we zorg in het Hospice. Een mooie mogelijkheid om mensen in hun laatste levensfase te begeleiden.

  Wat je gaat doen

  De ouderenzorg is enorm in beweging. Het aantal ouderen neemt toe en er wordt steeds meer ziekenhuiszorg verplaatst naar thuiszorg.

  Als Wijkverpleegkundige in de thuiszorg kom je daarom met grote regelmaat complexe situaties tegen. Situaties die vragen om een doortastende persoonlijkheid en een wijkverpleegkundige die een centrale en leidende rol vervult.

  Jij coördineert de zorg thuis, stemt af met de familie en overlegt met de huisarts en andere collega's in de zorg. Jij bent degene die problemen signaleert én aanpakt.

  Daarbij kijk je uiteraard niet alleen naar de kwaliteit van zorg, maar ook naar de kwaliteit van leven.

  Jij hebt

 • een afgeronde Hbo-opleiding Verpleegkunde (niveau 5);
 • praktijkervaring als verpleegkundige in een coördinerende rol;
 • het vermogen om met en tussen verschillende partijen te kunnen schakelen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden.

  Jij bent

 • de enthousiaste, ondernemende doorzetter en een netwerkende pionier die deze functie vormgeeft;
 • vakbekwaam in voorbehouden en risicovolle handelingen;
 • geregistreerd in het BIG- en Kwaliteitsregister V&VN;
 • in staat om zelfstandig en in teamverband te werken;
 • een inhoudelijk coach voor je collega's;
 • in het bezit van een geldig rijbewijs en een auto.

  Wij zorgen voor

  ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega's werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving, waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen en de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen.

  Als medewerker van Zorgpartners heb je onbeperkt toegang tot , een website met meer dan honderd onlinetrainingen zoals blijven innoveren, persoonlijke effectiviteit, management en mindfulness.

  een uitdagende functie waarin je veel vrijheid van handelen hebt en de ruimte krijgt om jouw professionaliteit te laten gelden.

  Je krijgt van ons een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand. Wij denken aan een overeenkomst van minimaal 24 uur per week.

  Bij wederzijdse tevredenheid wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

  salariëring volgens de . De functie is ingeschaald in FWG 50. Jouw salaris ligt tussen € 2.554,98 en € 3.707,64 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

  Met een salarisverhoging in juli 2021 van 3 procent! Een vakantietoeslag van 8% en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering gelijk aan 1 maandsalaris (8.

  33% van het bruto jaarinkomen).

  goede secundaire zoals bedrijfskleding en een interessante FiscFree regeling voor de aanschaf van bijvoorbeeld een(elektrische)fiets, computer, tablet of smartphone en het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier