IT stagiair
Stageplaza
Amersfoort, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Taakomschrijving Zoek je een boeiende afstudeerstage waar je veel van leert, in een leuk team, met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid?

Binnen het team ICT & Facilitair bieden wij een stageplaats aan voor een leergierige student Bedrijfskundige Informatica of Business IT&Management.

Wat bieden wij? Je gaat deel uitmaken van een hecht team van professionals. Je krijgt goede begeleiding, maar je hebt ook volop de vrijheid en zelfstandigheid bij je opdracht.

We zitten in een moderne kantooromgeving in het centrum van Amersfoort. Wij bieden een stagevergoeding van € 300,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

 • Gewenste profiel Studerend aan HBO richting IT, 3e of 4e studiejaar; Zoekend naar een stageplaats voor ten minste 4 dagen per week en tenminste 4 maanden;
 • Enthousiast; Leergierig; Zelfstandig; Hands on; Goede sociale en communicatieve vaardigheden. Geïnteresseerd? Graag ontvangen wij jouw CV met een korte motivatie.

  Deze kun je mailen naar : vacature kngf.nl. Voor meer informatie over de stageplaatsen kun je contact opnemen met Inge Lemmink van HR via i.

  lemmink kngf.nl, telefoon 033 - 4672916.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier