Thuishulp
Youbahn-nl
Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland, NL
2 uur geleden

Voor Aafje Thuis zijn we op zoek naar een groot aantal enthousiaste medewerkers voor in de Thuiszorg voor de functie Huishoudelijke Hulp.

Je kunt meerdere dagen per week werken; een functie met grote zelfstandigheid en tegelijkertijd verantwoordelijkheid.Je werk bestaat uit het verzorgen van huishoudelijke taken bij de cliënten thuis.

Omdat je bij meerdere cliënten over de vloer komt is het afwisselend werk, tegelijkertijd dankbaar werk. Je gaat altijd respectvol om met de woonomgeving van de cliënt.

Van Aafje zelf krijg je de werkinstructies en procedures waar Aafje mee werkt.

HBO of WO werk- / denkniveau Je bent een aanpakker Je bent zorgvuldig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel Je kan goed zelfstandig werken Je woont in de directe omgeving van Rotterdam of Drechtsteden Je bent bereid een VOG aan te vragen

Salaris conform cao VVT Wekelijks je salaris ontvangen Goed uurloon van €10,63 Werk zoveel je wilt De kosten van VOG-aanvraag worden vergoed

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier