BIM Coördinator
Kuijpers
Den Bosch
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Het sturen en bewaken van de voortgang van in- en externe kwaliteit van de BIM projecten met bijhorende processen.

Als BIM Coördinator ben je verantwoordelijk voor het toetsen van de BIM technische gegevens op conformiteit met de in het contractdocument (bijv.

technische uitgangspunten, BIM protocol, BIM uitvoeringsplan, ILS etc.) genoemde specificaties. Je vertegenwoordigt Kuijpers en werkt actief mee om de samenwerking tussen partijen volgens de BIM werkmethodiek te bevorderen.

Je bewaakt dat de eerder gemaakte contractuele afspraken worden meegenomen in het BIM uitvoeringsplan en in de Kuijpers BIM werkmethodieken.

Verder ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en het coördineren van het integrale gebouwmodel, opgebouwd uit de samenvoeging van de verschillende aspectmodellen van de verschillende disciplines betrokken bij het bouwproces.

Als BIM Coördinator controleer je de BIM engineers en BIM modelleurs t.a.v. digitaal gebruik van standaarden en randvoorwaarden.

Geef je adviezen voor de integrale project specifieke modelleringsstandaard binnen het project. En ben je verantwoordelijk voor de BIM technische overall beoordeling en toetsing van de verschillende BIM aspectmodellen of deze voldoet aan de Kuijpers standaard, BIM protocol en / of klant specifieke eisen en signaleren van tegenstrijdigheden en onvolledigheden.

Over jou

Om als BIM coördinator bij Kuijpers aan de slag te gaan heb je een aan HBO gelijkwaardig kennis en denkniveau nodig.

Deze kennis is idealiter aangevuld met projectmatige ervaring met functiegerichte BIM cursussen en communicatie cursussen en je hebt vanzelfsprekend kennis van BIM software en tooling.

Als Kuijpers verwachten we van je dat je betrokken, kwaliteits- en klantgericht bent. In de geest van de organisatie handel je maatschappelijk verantwoord en werk je goed samen met collega’s.

In de functie van BIM coördinator zijn goede communicatieve skills een vereiste. Praktisch denken en kunnen prioriteren zijn vaardigheden die je goed beheerst.

Wat wij bieden

Om klanten optimaal en professioneel te bedienen hebben we topmensen nodig in alle lagen van de organisatie. We zijn ervan overtuigd dat blijvende investering in jou en je collega’s daarom het verschil maakt.

Daarom bieden we jou het volgende :

Een fijne werksfeer met meer dan 1200 leuke collega’s

Veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Onbeperkt online opleidingen volgen via GoodHabitz

De ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Tijd voor jezelf : 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Mooi meegenomen : winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Uiteraard een prima marktconform salaris

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier