Leerkracht groep 6 in Almere in Hilversum
DIT IS WIJS Hilversum
Hilversum, Netherlands
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Persoonlijk leiderschap, ontwikkeling en innovatie. Deze openbare basisschool kenmerkt zich door de nieuwe methode 'The Leader in Me', gebaseerd op het gedachtegoed van Stephen Covey, waar het onderwijssysteem op is gebaseerd.

De school is volop in ontwikkeling en werkt met een gedreven team van leerkrachten iedere dag aan de invulling van hun visie en missie.

Dit vertaalt zich in het uitwerken van de juiste methodes en werkvormen om het persoonlijk leiderschap bij kinderen te ontwikkelen en stimuleren.

Een van de juffen gaat met ingang van 14 september met zwangerschapsverlof. Om haar te vervangen zoeken wij jou, die energieke leerkracht met een duidelijke kijk op onderwijs die aan groep les wil lesgeven.

Het is op fulltime basis, minder uren is bespreekbaar. Zullen we een (digitaal) kopje koffie drinken? Dan vertel ik je alle ins en outs over het bijzondere aan deze school en de leuke klas.

Groep 6 is net begonnen met het nieuwe schooljaar en wat blijkt; de juf krijgt een baby! Vooral de meiden uit de klas zijn ontzettend nieuwsgierig en willen alles weten.

Voor de school is het van belang dat er ter vervanging een juf of meester voor de groep komt te staan die goed bij de school past en de groep haarfijn aanvoelt.

In groep 6 beginnen de leerlingen nu toch écht bij de 'grote kinderen' te horen. Dit vertaalt zich ook naar de lesstof. Er wordt veel aandacht besteed aan het 'leren leren' door te focussen op zoals bijvoorbeeld de taakaanpak en te leren reflecteren op werk.

Zo komt begrijpend lezen ook op veel momenten terug, omdat teksten begrijpen een grote rol speelt bij de zaakvakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis en natuur & techniek.

Kortom, groep 6 is een geweldige uitdaging die je als leerkracht niet aan je voorbij kunt laten gaan!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier