Werkvoorbereider
TBI
Dordrecht
3 dagen geleden

Over de functie

Wil jij de ogen, oren en het geheugen van onze projecten zijn en regel jij alles wat het verloop van de projecten versoepelt?

Dan klink jij als onze nieuwe Werkvoorbereider! In deze rol neem jij de verantwoordelijkheid voor de beheersing van het project : coördinatie staat centraal in jouw werk.

Op het moment dat de opdracht is binnengehaald, sta jij vooraan. Jij stelt het werkbudget samen en gaat in overleg met de planning.

Ook zet je orders klaar voor de materialen die je collega’s van logistiek vervolgens verwerken.

Tijdens elke fase van het project ben je in contact met de klant, planning, logistiek, administratie, tekenkamer en de projectbegeleider die de montage aanstuurt.

Je bewaakt de budgetten van kosten voor personeel, materieel, materialen en onderaannemers.

Tevreden ben je pas als het je lukt om het project kwalitatief goed op te leveren binnen de financiële- en tijdsplanning.

Dit vraagt van jou dat je, hoe groot het project ook is, structuur aanbrengt en het overzicht behoudt.

Met wie doe je dit?

Doe je dit alleen? Gelukkig niet! Wij geloven dat het met elkaar leuker is en het resultaat beter wordt. Bij ons werk je dan ook in een klantenteam.

In dit team komen alle onderdelen samen : ontwerpen, tekenen, calculeren en realiseren. De teams worden aangestuurd door projectleiders.

In het team voeg jij waarde toe door jouw technische kennis en ervaring in het werkvoorbereidingsvak. Naast inhoud ben je ook belangrijk in de optimalisatie van onze processen.

Met jouw open en kritische blik zie je wat we kunnen verbeteren. Gecombineerd met je organisatorisch vermogen en kracht om mensen mee te krijgen, laat je zien hoe het anders kan.

Waar kom je te werken?

Grenzen zijn er om verlegd te worden. Zodat je kan groeien en vernieuwen. Bij WTH hebben we daar onze werkwijze van gemaakt.

Door samen te werken binnen en buiten de branche kijken we over de grenzen van ons eigen specialisme heen. Nieuwsgierig als we zijn naar nieuwe materialen, technieken, concepten en mogelijkheden.

Zodat producten efficiënter, energiezuiniger, rendabeler, gezonder en comfortabeler worden. Die grenzen zoeken we op en blijven we verleggen.

Ervaring

 • HBO werk- en denkniveau
 • kennis van de W-techniek
 • min. 3 jaar ervaring als Projectcoördinator / Werkvoorbereider in de installatiebranche
 • Wat wij bieden

  De organisatie bestaat uit ca. 70 medewerkers : klein genoeg om iedereen bij naam te kennen. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en afstemming gaat snel.

  Als WTH zijn we in transitie en onze medewerkers bepalen de kwaliteit van onze dienstverlening. Jij bent belangrijk en daarmee jouw ontwikkeling, op persoonlijk en inhoudelijk vlak.

  Jouw creativiteit en inbreng wordt gewaardeerd. Naast waardering, ruimte voor ontwikkeling, 38 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en de gezellige lunches aan de keukentafel bieden wij je een salaris van tussen de € 3.200 en € 3.600,-

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier