Leerling MetalStud Monteurs
Werk Talent
Gorinchem
4 dagen geleden

Over de functie In de functie van leerling MetalStud Monteur ben je dagelijks bezig met maatvoering, stellen, isoleren en gipsen van MetalStud wanden in winkels, kantoorpanden of andere vergelijkbare ruimtes.

De vertreklocatie is het Brabantse Giessen. Dit doe je uiteraard samen met een ervaren monteur of monteurs. In het begin zul je veel bezig zijn met kijken, leren, materialen klaarzetten en opruimwerkzaamheden.

Stapje voor stapje mag je de werkzaamheden zelf uitvoeren totdat je alle werkzaamheden goed onder de knie hebt.

 • Wat wij bieden Een prima salaris volgens de Metaal en Techniek CAO!Bij op tijd afronden van projecten vrijdagmiddag om 14 : 00 uur al weekend!!!Mogelijkheid tot het krijgen van een vast contract na gebleken geschiktheid;
 • Leuke collega's;Werken in gave projecten;Je kunt meerijden met collega's vanuit Giessen;Gezellige vrijdagmiddagborrels met snacks!

 • Wat wij vragen Geen hoogtevrees hebben;De wil hebben om te werken;Interesse hebben om een vak te leren;Interesse hebben in de techniek;
 • Fysiek goed in orde zijn;Voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio van Sleeuwijk, Werkendam, Woudrichem, Nieuwendijk, Andel, Giessen, Rijswijk (NB) en Gorinchem.

  Over het bedrijf Het bedrijf is gevestigd Giessen en is gespecialiseerd in het (de)monteren van systeemwanden, systeemplafonds en andere afbouw werkzaamheden.

  De aangenomen projecten zijn door heel Nederland. Dit maakt het leuk en afwisselend.Het bedrijf heeft zo'n 25 medewerkers in dienst en is nog altijd groeiende.

  De cultuur binnen dit bedrijf is gezellig, open en informeel. iedereen heeft de mentaliteit ''met de poten in de klei staan''!Elke vrijdag is er een gezellige vrijdagmiddagborrel en de frituurpan maakt overuren!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier