Hoofd Calculator Infra
Heijmans
Assendelft
5 dagen geleden

Dit ga je doen

Als hoofdcalculator beoordeel je aanvragen en bestekken van uiteenlopende projecten en bepaal je de kostprijs aan de hand van onze calculatiemethodieken.

Projecten variëren van de restauratie van bruggen in Noord-Holland, het duurzaam onderhouden van de wegen in steden als Amsterdam en het veiliger maken voor de omgeving door vrij liggende fietspaden en voetpaden aan te leggen.

Je hebt uitgebreid contact met leveranciers en onderaannemers bij het aanvragen en beoordelen van diverse aanbiedingen. Daarnaast werk je nauw samen met collega's van andere bedrijfsonderdelen van Heijmans, omdat jouw expertise en de overdracht van kennis belangrijk zijn voor de planning.

Op basis daarvan bepalen we namelijk de uitvoeringstechniek en zijn we in staat om een concurrerende aanbieding uit te brengen naar onze opdrachtgevers.

Uiteindelijk leg je jouw calculaties voor aan de uitvoerders en het management. Gaan zij akkoord? Dan leveren we het plan in.

Terwijl je wacht op de uitslag van tender A ben je misschien ook al bezig met tender B, C en D. Komt het verlossende woord dat we de tender hebben gescoord?

Dan mag dat natuurlijk gevierd worden. In een evaluatie bespreken we wat er goed is gegaan. En wat er beter kan in het geval van een negatieve uitslag.

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Een smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
 • Dit ben jij

  In ambitieuze projecten zie jij een uitdaging. En daar houd je wel van. Als ervaren calculator ben je namelijk toe aan een volgende stap.

  Je bent secuur in je werk : in jouw calculaties staat geen komma verkeerd. Dat je soms wat langer doorwerkt om een project af te krijgen vind je niet erg.

  Communicatief ben je sterk, wat fijn is voor de vele overleggen die je voert. Verder heb je :

 • Een hbo-diploma in een technische richting of vergelijkbaar niveau.
 • Minimaal 8 jaar ervaring als calculator.
 • Ruime ervaring met tenders.
 • Jouw team

  Samen met zes collega’s vorm jij het tenderteam van het regiobedrijf Noordwest. Jullie werken in een open kantoortuin op de afdeling Verwerving binnen Heijmans Infra in Assendelft.

  De sfeer is open en de lijnen zijn kort. Wie wil gaat samen lunchen of wandelen. En winnen we een grote tender? Dan vieren we dat standaard met wat lekkers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier