Heftruckchauffeur 3-ploegen
Olympia
Zwolle, NL
2 dagen geleden
source : Jobbird

Wij zijn op zoek naar fulltime heftruck chauffeurs voor de regio van Zwolle voor in de 3 of 4 ploegen. Binnen deze functie ga je onder andere vrachtwagens laden en lossen met een heftruck.

Ervaring als heftruckchauffeur is belangrijk binnen deze functie, aangezien je rijdt met een knijper en doorn (pin). Binnen deze functie maak je gebruik van de handscanner en het is belangrijk dat je goed kan lezen, ook op afstand, in verband met nummers in hoge stellingen in het magazijn.&

Vaardigheden&

 • je hebt ervaring op de heftruck;&
 • je bent in bezit van een heftruck certificaat;&
 • je hebt een geldig rijbewijs B;&
 • je bent accuraat en snel;&
 • je kunt met een handscanner overweg.&
 • Over de werkgever&

  De organisatie is gevestigd in de regio van Zwolle. Ze zijn groeiende in o.a. de automotive- en grassdivisie. &

  Wat wij bieden& &

  De arbeidsvoorwaarden zijn prima. Omdat je in ploegen werkt, komt er bovenop het salaris nog ploegentoeslag. Ook worden eventuele reiskosten vergoedt.&

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier