Planvoorbereider woningbouw
Centerpoint
Bergambacht
2 dagen geleden

Introductie

Wil jij in het hele ontwikkelingsproces van een project werkzaam zijn? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is voornamelijk actief in de woningbouw en dan met name grondgebonden woningen.

Ze bestaan al meer dan 50 jaar en staan bekend om allround bouwvakmanschap. Kwaliteit vinden ze heel belangrijk en dit is ook de filosofie.

Ze richten zich heel erg op de klant omdat die uiteindelijk de kwaliteit ervaren.

Functie

Als planvoorbereider ben jij een echte teamspeler die in het gehele ontwikkelingsproces betrokken is van een project. De projecten zijn voor het merendeel woningbouwprojecten, welke bestaan uit nieuwbouw en transformatie van gebouwen.

Utiliteit behoort ook tot de projecten waarbij gedacht moet worden aan scholen en bedrijfsobjecten. Daarnaast ontwikkelen ze niet alleen van uit zichzelf maar zijn ze ook bouwpartners voor private ontwikkelaars, zorginstellingen en woningcorporaties.

De planvoorbereider is verantwoordelijk voor de technische uitwerking, vanaf het V.O. tot en met de verkoopstukken. Hiertussen bevindt zich een scala van onderwerpen, aansturing, coördinatie, controle, communicatie, kennis, kwaliteit, klantgericht, uitvoering en realisatie die gedurende het hele ontwikkelingsproces worden bewaakt en uitgevoerd.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma Bouwkunde en minimaal 7 jaar ervaring met voorkeur in de gevraagde functie.

Je hebt kennis en ervaring met BIM, REVIT / Autocad. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Rotterdam.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met voorafgaand een detacheringsperiode. Verder wordt de UTA CAO aangehouden en de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden zijn goed.

Verder kom je in een modern bouwbedrijf terecht waar een echte familie sfeer heerst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier