Business development manager
Royal A-ware
Culemborg, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga je doen? In jouw rol als BusinessIntelligence Specialist zorg je voor het opzetten en verderuitbreiden van de managementrapportages op het Cognos BI platform.

Je wordt medeverantwoordelijk voor het inventariseren, analyserenen vertalen van de business requirements naar BI-oplossingen in devorm van dashboards en rapportages.

Dit doe je door onder anderespecificaties op te stellen ten behoeve van de bouw van dashboardsen rapportages, en eventuele data logistieke processen.

Vervolgensbouw je de BI-oplossing, ontwikkel je testplannen en voer je debenodigde tests uit. Je participeert in de diverse implementatie-en verbeterprojecten die de komende jaren gepland zijn en leverteen constructieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van BusinessIntelligence in deorganisatie...

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier