Database Programmer
Pra Health Sciences
Netherlands-Groningen
3 dagen geleden

Wat ga je doen als Database Programmer bij PRA?Een belangrijke rol spelen in onze onderzoeken naar nieuwe en innovatieve medicijnen! Jij zorgt er voor dat onze onderzoekers en verpleegkundigen data uit de onderzoeken correct kunnen vastleggen.

Veelal digitale onderzoeksformulieren en de onderliggende database, worden dankzij jou vlekkeloos ontworpen.Wat houdt dit concreet in?

 • Op basis van het protocol van een klinisch onderzoek, maak jij de database waarin alle onderzoeksdata wordt vastgelegd.
 • Je kijkt of het haalbaar is om alle wensen vanuit het protocol en / of onze farmaceutische klant te programmeren
 • Je programmeert checks om de correctheid en volledigheid van de ingevoerde data te controleren
 • Soms staan bepaalde medische handelingen globaal beschreven in het protocol van een onderzoek. Als Database Programmer heb je dan overleg met bijvoorbeeld de verantwoordelijke onderzoeksverpleegkundige om te achterhalen in welke volgorde de handelingen plaats gaan vinden.
 • Een andere keer over wat voor soort(en) ontbijt de deelnemers aan het onderzoek gaan nuttigen en hoe dit in de database te zien moet zijn, of hoe (nieuwe) testen (bijv.

  een slaaparmband) uitgevoerd kunnen worden en welke gegevens hiervan vastgelegd moeten worden

  Benieuwd naar je nieuwe collega’s?Je komt te werken in een jong team (tussen 25-35 jaar), waarin we veel lol maken met elkaar en een goede sfeer heerst.

  Omdat iedereen in zo’n beetje dezelfde levensfase zit, hebben we veel raakvlakken met elkaar. Er wordt samen gesport, gewandeld tijdens de lunch en we houden van een pub-

  quiz op z’n tijd! Met z’n allen werken we toe naar hetzelfde resultaat, waarbij je door de diverse onderzoeken en projectteams, deel uitmaakt van een dynamisch bedrijf.

  Wekelijks hebben we samen een planningsoverleg en het kan zo zijn dat je 3 andere collega’s uit de brand helpt in een week.

  De afdeling Data Management verwerkt alle onderzoeksdata die worden aangeleverd vanuit de klinieken en laboratoria. Op basis van het onderzoeksprotocol bouwen onze programmers een database waar de onderzoeksdata in worden opgeslagen en gecontroleerd op consistentie en validiteit.

  Deze database met gegevens vormt uiteindelijk de basis voor de statistische analyses die onze Biostatistici uitvoeren en het eindrapport dat geschreven wordt door de Medical Writers.

  Binnen de afdeling Data Management werk je in een team met ca 12 Data Managers, 11 Database Programmers en 3 Data Administrators.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier