GZ-psycholoog
Basalt
Gouda
5 dagen geleden

bij Basalt?

Als GZ-psycholoog bij Basalt behandel je volwassen poliklinische patiënten met een verscheidenheid aan diagnoses, zoals CVA / NAH, Multiple Sclerose, oncologie, chronische pijn en NMA / ALS.

Je krijgt input vanuit de verschillende expertises en behandelt de patiënt vanuit holistisch perspectief. Je werkt namelijk interdisciplinair samen met onder andere een fysiotherapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werkende en / of logopediste.

De GZ-psycholoog speelt hierbij een overkoepelende rol als gedragswetenschapper.

Werkzaamheden die bij deze functie horen, zijn :

 • Het verrichten van (neuro)psychodiagnostiek
 • Het geven van behandelingen, zowel individueel als groepsgewijs
 • Het adviseren van mede-behandelaren
 • Het begeleiden van basispsychologen
 • Behandel-overleggen voeren met de revalidatiearts en het behandelteam
 • Een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de vakgroep psychologie
 • Twijfel je nog of deze positie of de revalidatiezorg bij jou past? Je bent welkom om een dagje mee te komen lopen! Neem contact op met HR, dan brengen we jou in contact met een GZ-psycholoog.

  Hoeveel uur kom je werken en waar?

  Het betreft een functie voor 16-20 uur per week op de locatie Gouda vanaf 1 november 2020. Meer of minder uren zijn ook bespreekbaar.

  Basalt zoekt momenteel ook GZ-psychologen voor de locaties Leiden en Den Haag. Bekijk voor meer informatie.

  Binnen Basalt is het mogelijk om deels thuis te werken met online behandelopties.

  Wie ben jij?

  Bij voorkeur heb je affiniteit en ervaring met patiënten uit genoemde diagnosegroepen en je bent geregistreerd als Gezondheidszorgpsycholoog.

  Je beschikt over kennis van neuropsychologische diagnostiek en behandeling, ervaring met cognitief gedragstherapeutische technieken / ACT en systeeminterventies.

  Hiernaast heb je ervaring met werkbegeleiding van basispsychologen.

  Je hebt een zelfstandige, proactieve, flexibele en enthousiaste werkhouding, staat ervoor open om intensief samen te werken binnen een multidisciplinair team.

  Jij doet er alles aan om de patiënten (en hun systeem) te ondersteunen bij hun terugkeer in de maatschappij. Je verlegt niet alleen de grenzen van de patiënten, maar probeert ook elke dag je éigen grenzen te verleggen, meer te leren en het beste uit jezelf te halen.

  Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling.

  Verder kent de CAO-Ziekenhuizen een eindejaarsuitkering van 8,33% over het jaarsalaris. Het salaris bedraagt volgens F.W.

  G.-functiegroep 65 bij een fulltime dienstverband minimaal € 3.664 en maximaal € 5.504,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring.

  Wat maakt het als GZ-psycholoog aantrekkelijk om bij Basalt te werken?

 • De vakgroep psychologie is goed vertegenwoordigd binnen Basalt met 53 medewerkers : binnen de organisatie zijn meer dan 30 GZ-psychologen en 4 GZ-psychologen i.
 • o. werkzaam, wat mogelijkheden biedt om met elkaar te sparren en van elkaar te leren;
 • Als GZ-psycholoog vertaal je de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op jouw vakgebied naar de werkvloer;
 • Daarnaast biedt Basalt cursussen aan voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Je ontwikkelen tot trainer van het leerhuis van Basalt, behoort ook tot de mogelijkheden. Trainers worden naast interne scholingen, ook ingezet voor scholing aan professionals in het netwerk of verschillende patiënten doelgroepen;
 • Mogelijkheid tot participatie in het innoveren van behandelprogramma’s;
 • Mogelijkheid tot het switchen tussen een van onze tien locaties of tussen patiënten doelgroep;
 • Bij Basalt kun je kennis maken met de revalidatie in alle facetten!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier