Huishoudelijk medewerker
WoondroomZorg
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Hou je van schoonmaken en vind je het een uitdaging om bewoners met autisme te helpen bij het op orde houden van zijn appartement?

Ben je op zoek naar een leuke baan voor een paar uur per week waar zowel je schoonmaak skills als je sociale vaardigheden van belang zijn?

Wij zoeken een huishoudelijk medewerker voor 8-14 uur per week!

In de Amsterdamse Pijp is het ouderinitiatief Vereniging Home Alone, een kleinschalige woongroep voor jongvolwassenen met PDD-NOS, gehuisvest.

Bij Home Alone wonen 3 vrouwen en 4 mannen. Met hulp en ondersteuning van een team van bevlogen begeleiders en betrokken ouders wonen de bewoners zelfstandig in hun eigen appartement.

Het 8ste appartement is gemeenschappelijk en wordt gebruikt voor gezamenlijke maaltijden, bijeenkomsten en activiteiten.

Voor Home Alone zoeken we een huishoudelijk medewerker die van aanpakken weet en ons voor 8-14 uur per week (verdeeld over 3 dagen) wil komen helpen bij het schoon en op orde houden van Home Alone!

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker heb je plezier in het schoonmaken. Je maakt zelfstandig de appartementen van de bewoners schoon en hebt hierbij oog voor details.

Je steekt graag de handen uit de mouwen en deinst niet snel terug van een appartement dat er niet zo nietjes of fris uitziet.

Je hebt ervaring en / of affiniteit met mensen met autisme en weet hoe je rekening met hen kan houden tijdens je werkzaamheden.

Je bent sociaal en communicatief vaardig en maakt gemakkelijk contact.

Naast het schoonmaken van de appartementen van de bewoners draag je ook zorg voor een opgeruimde en schone gemeenschappelijke ruimte.

Als je aan het einde van jouw werkdag Home Alone opgeruimd, schoon en fris achterlaat, ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

Wat heb je nodig?

 • Ervaring in het schoonmaken.
 • Een vriendelijke, gastvrije en geduldige aard.
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Flexibiliteit qua inzetbaarheid.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een contract van 6 maanden voor 8-14 uur per week bij WoondroomZorg B.V. Bij goed functioneren is het onze intentie om bij het aflopen van jouw contract te kijken naar mogelijkheden om je contract te verlengen.
 • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 1863,- - 2556,- bruto per maand.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan).
 • Werken op een fijn wooninitiatief met aardige collega’s
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier