Allround timmerman
Vastbouw Groep
Amsterdam ,NL
2 dagen geleden

Vastbouw is een internationaal bouwbedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en buitenland. De hoofvestiging bevindt zich in Rijssen.

De organisatie kenmerkt zich als no-nonsense, gedegen en betrouwbaar. Wij staan voor ons motto : Samen bouw je beter!’

Onze vestiging Amsterdam is met name actief in het onderhoud en renovatie van woningen. Wegens groei in de omzet bij deze vestiging zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige

ALLROUND TIMMERMAN, DIE BREED INZETBAAR IS IN HET BOUWKUNDIG ONDERHOUD

Bij ons tref je diverse soorten werkzaamheden zoals alle voorkomende (timmer)werkzaamheden in met name onderhoud en klantenwerk.

Afhankelijk van jouw ervaring en ambities kun je ingezet worden in bijvoorbeeld werkzaamheden zoals, renoveren van keukens, dagelijkse onderhoud, afhangen van deuren, gevelbetimmering, houtrot herstel en het aftimmeren.

De projecten en klussen zijn zeer divers, dus je bent breed inzetbaar.

Indien een aantal van bovengenoemde werkzaamheden jou aanspreekt, dan ben je een goede aanvulling van ons team.

Profiel

Jij bent een aanpakker, werkt graag zelfstandig en durft beslissingen te nemen. Je bent een echte vakman, je hebt ervaring als timmerman in het dagelijkse onderhoud, je beschikt over een rijbewijs en bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wij bieden

Een interessante en uitdagende functie op afwisselende bouwklussen in de regio, binnen een no-nonsense organisatie waarbij de persoonlijke werksfeer mede door jou wordt bepaald.

Daarnaast kun je uiteraard rekenen op goede arbeidsvoorwaarden conform Bouw & Infra cao en besteden wij veel aandacht aan veilig en gezond werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier